Dimensions festival 2015

Dimensions festival 2015

Fort Punta Christo, Štinjan

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Dimensions festival 2015, 27.08.2015. u Fort Punta Christo, Štinjan

Na dan festivala ulaznice će biti dostupne i online i na Entrio prodajnim mjestima do 10h ujutro (samo festivalske ulaznice - po cijeni od 650,00 kn), nakon čega će biti dostupne samo na Entrio prodajnim mjestima (samo festivalske ulaznice - po cijeni od 850,00 kn) i u prodaji će biti sve do kraja festivala.Dimensions festival, europski epicentar najsvježije elektroničke glazbe, po četvrti se put vraća na jednu od najljepših svjetskih festivalskih lokacija - tvrđavu Punta Christo i obližnje plaže štinjanskog poluotoka, pored Pule.

Dimensions festival cijenjen je zbog svojih jedinstvenih lokacija, intimne atmosphere, ali i istančanog glazbenog ukusa i politike izbora samo najfinijih house, techno, jazz, soul, drum and bass i psych vodećih svjetskih glazbenika; DJ-a, producenata, bendova, izdavačkih kuća i kolektiva.

Centralna lokacija festivala, 200 godina stara tvrđava Punta Christo, intiman je labirint pozornica i prolaza obogaćenih najboljim svjetskim razglasima u nevjerojatnom okruženju mora i šume. Ovaj europski bastion najbolje elektroničke glazbe tradicionalno će započeti velikim koncertom u pulskoj Areni, 26.kolovoza.

Na tvrđavu Punta Christo pored Pule vraća se festivalska ikona Moodymann, čiji je prošlogodišnji nastup bio jedan od vrhunaca festivala, a uz njega tu je još jedna ključna figura house glazbe – Lil Louis. Dozu čistog i oštrog techno zvuka po kojem prepoznajemo kultni europski klub, berlinski Berghain, prenijet će na obalu Hrvatske neki od domaćina kluba - Ben Klock i Rodhad, a njihov ‘techno’ kolega Surgeon, stiže kao jedan od vodećih arhitekata britanskog techno zvuka i najtraženijih techno izvođača na svijetu.

Posve drugačiju glazbenu dimenziju prezentirat će britanski elektronički dvojac Mount Kimbie poznat po unikatnom miješanju žanrova, kao i Pearson Sound, Ben UFO-a i Pangaea, predstavnici vodeće britanske izdavačke kuće Hessle Audio. Goldie i Doc Scott predstavit će drum and bass dimenziju festivala, kao i Dego, polovica 4 Hero dueta. Ovo su samo neki od najavljenih izvođača, a do ljeta će im se pridružiti mnogi drugi.

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na:
www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

Službeni Facebook page


--

   [HRV] VAŽNE NAPOMENE:
* HR & ex-Yu ulaznice - vrijede samo za Hrvatske državljane i državljane neke od zemalja bivše Jugoslavije (potreban važeći dokument sa slikom)
* Ime na ulaznici - mora odgovarati podacima osobe koja će ići na festival.
* Maloljetnici - Ulaz na festival je dozvoljen isključivo osobama starijima od 18 godina
* Festivalska ulaznica vrijedi isključivo za ulaz na festival, ne uključuje smještaj


   [ENG] IMPORTANT NOTE:
* HR & ex-Yu tickets - valid only for Croatian citizens and citizens of countries of ex Yugoslavia (ID required)
* Name on the ticket - must match the name of the attendee of the festival
* Minors - The Festival is strictly over 18's only
* Festival ticket is valid only for festival entry, it does not include accommodation