Entrio

Digitalni mediji: Kako biti kvalitetan i kako bez laži, sisa i guzica zaraditi medijsku kintu by Ivan Brezak Brkan

Digitalni mediji: Kako biti kvalitetan i kako bez laži, sisa i guzica zaraditi medijsku kintu by Ivan Brezak Brkan

Green Gold Centar - kongresna dvorana FORUM ZAGREB, Zagreb

O događaju

Mediji nisu laka industrija i u dobu kad su mnogi mediji pokleknuli što pod naletom tehnologije uopće (print), društvenih mreža i blogova, Netokracija je jedan od rijetkih domaćih regionalnih vertikalnih medija koji ne «živi od bannera», skoro uopće ne surađuje s oglašivačkim agencijama, ne objavljuje stotine članaka dnevno, ne ovisi samo o broju «pageviewsa», a istovremeno surađuje s regionanim i globalnim gigantima te dobiva ekskluzive od najvećih brendova: od Agrokora do Bellabeata.

Kako izgleda medijska slika u Hrvatskoj, regiji i svijetu – koji su poslovni izazovi – a koja rješenja – govorit će za MBA Croatia – ekskluzivno - Netokracijin Ivan Brezak Brkan. Kako se radi o jednosatnom predavanju cilj nije prenijeti postojeća znanja već ukazati na drugi kut gledanja na našu stvarnost, usmjeriti zainteresirane prema izvorima dodatnog znanja i ukazati na mogućnosti koje donosi takva nova kompetencija.

Predavanje će se održati 21.02.2017. u prostorijama Kongresnog centra Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 18 sati, a aktualne informacije dostupne su na Facebook stranici predavanja.