DIGITALIZACIJA AGROKULTURE - BUDUĆNOST POLJOPRIVREDE

DIGITALIZACIJA AGROKULTURE - BUDUĆNOST POLJOPRIVREDE

location-iconVisoka škola Aspira, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DIGITALIZACIJA AGROKULTURE - BUDUĆNOST POLJOPRIVREDE, 31.03.2021. u Visoka škola Aspira, Zagreb

Adria Business Network #15 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu) održat će se 31.3.2021. u 18 sati, na novoj lokaciji, Visoka škola Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

U prvom dijelu eventa naš gost je Matija Žulj, osnivač i direktor tvrtke AGRIVI – globalne agrotehnološke tvrtke s vizijom da promijeni način proizvodnje hrane i pozitivno utječe na milijardu ljudi. AGRIVI softver za poljoprivrednike služi poljoprivrednicima kao pomoć da postignu održivu i profitabilnu proizvodnju. Matija je i sam postao poljoprivrednikom i posadio plantažu borovnica kako bi saznao s kojim se izazovima poljoprivrednik susreće u svakodnevnoj proizvodnji. 
Danas je Matija priznati poduzetnik i lider u industriji gdje kroz razna predavanja i sudjelovanje na konferencijama u Hrvatskoj i svijetu popularizira važnost digitalizacije poljoprivrede. Strast za spojem tehnologije, poljoprivrede i pozitivnim utjecajem u svijetu postavili su visoke standarde za tvrtku koja je danas jedna od ključnih tvrtki u industriji poljoprivrednih softvera.  

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Vinoteka Bornstein, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Croatian Choco Concept.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art te Radio 92 FM.

Podijeli događaj: