DigitaLab.in - Conference for Next-gen Interface Designers and Developers.

DigitaLab.in - Conference for Next-gen Interface Designers and Developers.

location-iconSportski centar Franko Mileta, Labin

O događaju

Prijava odnosno registracija za DigitaLab.in - Conference for Next-gen Interface Designers and Developers., 28.09.2018. - 29.09.2018. u Sportski centar Franko Mileta, Labin

Dogstudio i Build in Amsterdam po PRVI PUT U HRVATSKOJ! + Vitaly Friedman glavni urednik Smashing Magazine-a + Degordian, Five, Infinum, Prototype

Dogstudio iz Belgije, koji iza sebe ima više od 40 svjetski relevantnih nagrada u području web designa, dolaze po prvi puta u Hrvatsku i to upravo na DigitalLab-in! Premijeru će kod nas imati i nizozemski Build in Amsterdam, ekipa koja je dvije godine za redom proglašavana najboljom svjetskom agencijom za područje e-commercea na čuvenim Awwwards-ima. Dolazi nam i Vitaly Friedman, jedan od top međunarodnih stručnjaka za UX dizajn, suosnivač i glavni urednik Smashing Magazine-a te redoviti predavač na najvećim svjetskim digitalnim konferencijama poput The Next Web, SmartWeb Conf i sl.

Uz međunarodne digitalne stručnjake, na konferenciji gostuju predavači iz vodećih domaćih developerskih tvrtki. Iz Degordiana dolazi art direktor Mario Šestak, Infinum-ov predstavnik je voditelj design team-a Emanuel Miličević, a FIVE šalje svog Product Managera Krešimira Mudrovčića, dok osječki Prototyp predstavlja CTO i suosnivač Vlatko Vlahek.

U sklopu DigitalLab-in konferencije najavljujemo cjelodnevni program predavanja i dvije cjelodnevne tematske radionice, a za sve sudionike osigurane su brojne prilike za druženje s predavačima i gostima konferencije, poput buffet ručka, nekoliko coffee breakova te završnog party-a u jednom od najljepših i najsuvremenijih beach barova na Jadranu - Beat Beach baru u Rapcu.

DIG IT ALL! IN LABIN!

Službena web stranica: https://digitalab.in/
Službeni promo video https://vimeo.com/282741430

Awwwards Annual Awards 2017
Dogstudio – 2nd place for SITE OF THE YEAR USERS' CHOICE

Build in Amsterdam - 1st place for E-COMMERCE OF THE YEAR 2017

Build in Amsterdam - 3rd place for STUDIO OF THE YEAR 2017

Podijeli događaj: