DIGITAL SHAPERS 2019

DIGITAL SHAPERS 2019

location-iconKaptol Boutique Cinema, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za DIGITAL SHAPERS 2019, 28.11.2019. u Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

DIGITAL SHAPERS 2019

Nakon iznimno uspješnog drugog izdanja konferencije Digital Shapers, koja je prošle godine okupila više od 750 sudionika, RTL priprema njezino treće izdanje. O aktualnim temama i zbivanjima u digitalnim procesima govorit će istaknuti domaći i strani stručnjaci koji će pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije.

Digitalna transformacija ili četvrta industrijska revolucija svjesna je transformacija poslovanja uz pomoć digitalnih tehnologija, te je jedna od ključnih tema moderne ekonomije. Ona najčešće obuhvaća digitalizaciju postojećeg poslovanja te kreiranje novih proizvoda ili usluga uz pomoć digitalnih tehnologija, a upravo su ti procesi neiscrpni izvor inspiracije.

I ove će se godine u sklopu konferencije izabrati Digital Shaper godine, osoba ili kompanija koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i promjeni Hrvatske. Prošle godine je to priznanje dobio Damir Sabol, osnivač i izvršni direktor tvrtke Photomath i tvorac istoimene najpopularnije svjetske aplikacije za izračun matematičkih zadataka.

Podijeli događaj: