DigiDeck22 - najveća građevinska konferencija digitalnih tehnologija

DigiDeck22 - najveća građevinska konferencija digitalnih tehnologija

location-iconMozaik Event Centar, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za DigiDeck22 - najveća građevinska konferencija digitalnih tehnologija, 10.11.2022. u Mozaik Event Centar, Zagreb

DigiDeck je prva građevinska konferencija na području Jugoistočne Europe posvećena digitalnim rješenjim u graditeljstvu.

Centar za digitalnu izgradnju Hrvatska u suradnji s firmama partnerima, 10.11. u Zagrebu organizira do sada najveću konferenciju digitalnih tehnologija u graditeljstvu na području jugoistočne Europe pod nazivom DigiDeck22. Zagreb će 10. studenog u Mozaik Event Centru ugostiti svjetske i domaće građevinske stručnjake koji će kroz cjelodnevni program, predavanja i panel diskusije predstaviti korištenje naprednih tehnologija i usvajanje novih procesa na građevinskm projektima i u uredima.

SAJAM

Pored konferencijskog i predavačkog dijela, kroz neizostavne štandove i showcaseove predstavit će se distributeri softvera i hardvera namijenjenih građevinskoj industriji. Kroz jednodnevnu konferenciju posjetitelji će imati priliku na jednom mjestu upoznati se s vrhunskim tehnologijama za projektiranje, praćenje i izvođenje građevinskih projekata.

Uskoro objava imena izlagača -> DigiDeck22

KONFERENCIJA

U predavačkom dijelu DigiDecka, posjetitelji će imati priliku poslušati predavanja renomiranih građevinskih internacionalnih i domaćih imena. Predstavnici građevinskih firmi, fakulteta i vladinih organizacija kroz predavanja i panel rasprave predstavit će izazove i benefite najnovijih procesa i tehnologija. Predavanja će obuhvatiti i opće izazove u graditeljstvu i postaviti temelje za prve korake razvoja digitalizacije.

U sklopu konferencijskog programa službeno će se predstaviti i rad novoosnovane neprofitne inicijative Centar za digitalnu izgradnju Hrvatska te predstaviti osovne aktivnosti centra, radne skupine kao i uključeni akteri. Posjetitelji će imati priliku iskazati interes za uključivanje u rad Centra te svojim doprinosom i znanjem postati dio digitalne promjene industrije.

Cjelokupni programa potražite na službenoj stranici CENTRA -> DigiDeck22

 

Podijeli događaj: