DETALJI - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP

[OTKAZANO] DETALJI - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DETALJI - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP, 28.11.2020. u Klub Sax!, Zagreb

[OTKAZANA PREDSTAVA]
Poštovana publiko, zbog novih strožih mjera Stožera koje propisuju zatvaranje kafića, barova, klubova i drugih ugostiteljskih objekata, prisiljeni smo otkazati predstavu zbog nemogućnosti održavanja iste.

Povrat za ulaznice kupljene karticom online preko entrio.hr bit će automatski izvršen. Za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtjev za povrat preko https://www.entrio.hr/refund web forme.

Hvala vam na razumijevanju...
LAJNAP Comedy
Goran

ŠTO SU DETALJI?
Novi show Gorana Vugrineca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota.

U više od 100 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati - od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji.

Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. U jedno možete biti sigurni, Detalji će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada.INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 50HRK
Na dan - 60HRK

• Ulaznice možete kupiti online• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• Ulaznice možete kupiti i na dan na ulazu u klub sat vremena prije početka predstave


TKO JE GORAN VUGRINEC?
Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobre kvizove - KRIP kviz.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.

Podijeli događaj: