DEF-U — Serija predavanja o samoorganizaciji za studente

DEF-U — Serija predavanja o samoorganizaciji za studente

Tehničko veleučilište u Zagrebu, Mala dvorana, Zagreb

O događaju

Predavanja su namijenjena svima koji žele dobiti uvid i dublje razumijevanje koncepta i načela samoorganizacije. Osnovna svrha događaja je omogućiti svakodnevnu primjenu osnovnih principa i stvaranje trajnih navika za što brže i uspješnije ostvarenje akademskih ciljeva.

DEF-U će vas naučiti kako da upotrebom discipliniranih obrazaca ponašanja identificirate važne stepenice, koračate isključivo potrebnim putem i zaobiđete one nepotrebne na putu do diplome! Naučiti ćemo vas kako na temelju najboljih primjera usvojite i zadržite presudna znanja, te kako da izbjegnete korake koji vam otežavaju izvršavanje obaveza!

Kako bi vam što bolje predali „know-how“ prijeko potreban za što bezbolnije preživljavanje akademske džungle, predavanja smo podijelili na 3 dijela:

  1. Osnovna načela samoorganizacije – predavač, Ivica Penić
  2. Primjena osnovnih načela – predavač, Andrey Shtylenko
  3. Case study uspješnog studenta – Elizabeta Novaković

Za sve one koij ne mogu fizički pristupiti konferenciji, pripremili smo online oblik sudjelovanja putem live streaminga!

1. Osnovna načela samoorganizacije – predavač, Ivica Penić
trener poslovnih vještina, osnivač Mariviam Success Academy i kreator nekoliko trening programa za poduzetnike

Formula za uspjeh u 7 koraka

Planiranje je pola rješenja. Formula uspjeha je jednostavna i svi je znamo od malena. Za uspjeh u svemu što radimo potrebna su četiri sastojka: odluka, vjera u sebe, plan i disciplina. Kroz ovo predavanje usvojiti ćete nekoliko metoda kako postaviti cilj, napravite plan i zadržite visoku razinu motivacije do njegovog ispunjenja. Ključni sastojak formule za uspjeh je vaša mogućnost da se disciplinirate i svaki dan nešto napravite što će vas dovesti korak bliže vašem cilju.


2. Primjena osnovnih načela – predavač, Andrey Shtylenko
poduzetnik, investitor i biznis mentor
*lecture will be held in english

Navike i samodisciplina za bolji život

Ovo predavanje*naučiti će vas na koji način svakodnevno vježbati samodisciplinu svjesnom upotrebom novih osobnih radnih navika i uspješno završavati zadatke uz što manje uloženog napora!


3. Case study uspješnog studenta – Elizabeta Novaković
idejni začetnik projekta studentskog rokovnika Acro

Na temelju Elizabetinog primjera uspješne studentice, sportašice i mlade poduzetnice, naučiti ćete kako uspješno kombinirati osobne i akademske obaveze te ostvariti željene profesionalne ciljeve. Naučiti ćete kako stvoriti organizacijsku mapu, postići uspjeh i pritom ne zaobići nijedno studentsko zadovoljstvo!