DAS PARTY  (Dan agencijske solidarnosti)

DAS PARTY (Dan agencijske solidarnosti)

location-iconTehnički muzej Nikola Tesla, Hala V, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DAS PARTY (Dan agencijske solidarnosti), 02.07.2020. - 03.07.2020. u Tehnički muzej Nikola Tesla, Hala V, Zagreb

Međusobna potpora, pomoć i solidarnost stoje iza ideje organizacije tuluma domaće industrije tržišnog komuniciranja. Naša industrija je nesumnjivo snažno pogođena trenutnom pandemijom koja za posljedicu ima i gospodarsku krizu, a izoliranost i novi način života, unatoč svim naporima, utječu na moral i optimizam svih nas.

Organizacija je, uz podršku HURA-e, odlučila dati svoj obol i inicirati projekt – Dan agencijske solidarnosti, koji će našoj profesionalnoj zajednici pružiti razlog za veselje i optimizam u ovim trenutcima krize.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.