Dance party na bazenu Ilirije!

Dance party na bazenu Ilirije!

location-iconBazen Ilirija, Biograd na Moru

Dance party na bazenu Ilirije!

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Parter - slobodno stajanje

1.50 EUR

Slobodno stajanje.

25.00 EUR

Slobodno stajanje.

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dance party na bazenu Ilirije!, 10.08.2024. - 11.08.2024. u Bazen Ilirija, Biograd na Moru

Uskočite u Ilirijin glazbeni vremeplov i vratite se ritmovima devedesetih uz DANCE PARTY! Pozivamo vas da nam se pridružite 10. kolovoza na Bazenu Ilirija u Biogradu na Moru, gdje ćemo vas vratiti u zlatno doba dance glazbe. Ulaz se otvara u 20:30h.

Na ovoj spektakularnoj večeri, legende hrvatske dance scene oživjet će ponovo najveće hitove devedesetih. Spremite se za energične nastupe i ludi ritam jer nastupaju:
Senna M
ET (Electro Team)
Ivana Banfić
Simplicia
Ella
lan Kabiljo

Očekuje vas vrhunska produkcija, spektakularni svjetlosni efekti i atmosfera koja će vas teleportirati natrag u eru kad je dance glazba vladala svijetom!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.