Dan žena uz Danijelu Martinović

Dan žena uz Danijelu Martinović

location-iconSpomen dom Pazin, Pazin

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dan žena uz Danijelu Martinović, 08.03.2024. u Spomen dom Pazin, Pazin

Jedan od najpoznatijih glasova hrvatske estrade stiže u Pazin.
Proslavite Dan žena koncertom za pamćenje.

Zvjezdani put Danijele Martinović započeo je u još osnovnoškolskoj dobi. Sa 14 godina počela je pjevati u grupi Dominik a ubrzo se pridružila grupi Delfini. S Delfinima je krenula na turneju kao prateći vokal Mate Miše Kovača. Suradnja s grupom “Magazin” označila je njezin pravi profesionalni početak. Nakon pet godina s “Magazinom”, 1991. započinje samostalnu karijeru s albumom “Zovem te ja”. Uslijedili su brojni uspjesi na festivalima i nagrade, uključujući i pobjedu na Dori 1998. sa pjesmom “Neka mi ne svane” s kojom je ostvarila značajan uspjeh na Eurosongu.
Osim glazbene karijere Danijela je također ostvarila uspjehe kao autorica slikovnica za djecu Mala Dama te knjiga motivacijskih poetskih zapisa Šalabahter Života.
2023 izašla je njena autobigrafija knjiga Tuširanje duše te ubrzo postala jedna od najprodavanijih u Hrvatskoj.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.