Dalmatinski standup u Zagrebu: “Best of SplickaScena

Dalmatinski standup u Zagrebu: “Best of SplickaScena" u G2 Caffe Baru

G2, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za "Dalmatinski standup u Zagrebu: “Best of SplickaScena" u G2 Caffe Baru ", 14.05.2022. u G2, Zagreb

Nakon redovnih nastupa u kazalištu Vidra komičari SplickeScene dolaze u Zagreb kako bi vam se predstavili i u klupskom ambijentu novootvorenog G2 Caffe Bara s probranim najboljim materijalom. Vidimo se u subotu 14.05. u 20h na sat i pol smijanja uz Ivicu Lazanea, Tomislava Primorca i Antu Travizija!
 
G2 Caffe Bar, Struge III 15, Zagreb
subota 14. svibnja u 20h, vidimo se!
 
Cijena ulaznice: 50kn kn
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
 
FIZIČKA PRODAJA:
➡ na Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➡ na ulazu pola sata prije početka showa ukoliko ostane mjesta
 
  
 
Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)

VIŠE O KOMIČARIMA:

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand up komedijom. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”.

Ante Travizi -> VIDEO
Ante Travizi je 20 i deseto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.


SplickaScena