Dalmatino

Dalmatino

location-iconZadar, Forum, Zadar

Dalmatino

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dalmatino, 20.08.2023. u Zadar, Forum, Zadar

Dalmatino je hrvatski pop sastav koji čine Ivo Jagnjić (vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi). Od kad su izdali svoj debitantski album Cukar i sol 2001. godine, koji su prodali u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. 
Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj i svijetu.

Budite dio ovog spektakla na predivnom Forumu u Zadru, jer će još jednom pokazati da su trenutno jedni od kvalitetnijih i popularnijih hrvatskih izvođača.

Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Djeca mlađa od 7 godina imaju besplatan ulaz.

Ulaznice možete kupiti i na ulazu 20.08. od 19 sati!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.