DALMATINER MTB MARATON

DALMATINER MTB MARATON

DALMATINER MTB MARATON, Vodice

O događaju

Travanj. Zimske jakne su odavno u ormaru, a zadnje pripreme za početak biciklističke sezone već su u punom jeku. A gdje ju je bolje započeti nego u mjestu gdje su biciklisti, pa i biciklizam općenito, kao kod kuće. I ovog puta u ranijem terminu jer nismo mogli čekati. Dalmacija. Vodice. Travanj. Dalmatiner. 18.4.

Ovdje bicikliranje nije samo pedaliranje, a bicikl nije samo prijevozno sredstvo kojim od točke a dođeš do točke b. Ne, u Vodicama je vožnja biciklom ritual. Nešto posebno. Način života. Gušt. S velikim početnim G.

101 razlog zasto doći

Možda imaš novi bicikl i samo čekaš da napokon na njemu odvoziš utrku. Pravu utrku. Da projuriš kroz gustu dalmatinsku makiju. Kroz polja ružmarina i lavande. Kroz toliko opjevane maslinike. Da pod tvojim kotačem frca kamenje dok pokušavaš prestići kolegu iz kluba. Ovog puta ćeš biti brži od njega, ipak si preko zime izgubio koju kilu. A ne bi ti škodila još koja manje. Možda dolaziš samo da uhvatiš malo sunca i da pri tome vidiš zašto su ovdje svi toliko zaluđeni MTB-om, a stvarno jesu. Ili pak dolaziš samo da nazdraviš s ekipom nakon utrke. Jer to je isto bitan dio biciklizma. A radi li itko bolje fešte nego Dalmatinci?

Vidimo se 18.4. u Vodicama. Otvaramo novu biciklističku sezonu. Novi Series. I nemoj zaboraviti sunčane naočale!