DA! Za Umag

DA! Za Umag

location-iconHotel Sol Garden Istra Umag, Umag

O događaju

Prijava odnosno registracija za DA! Za Umag, 24.02.2017. - 25.02.2017. u Hotel Sol Garden Istra Umag, Umag

DA! Za Umag

Kraj veljače je rezerviran za prvi event „Digitalne Aplikacije“ u organizaciji Print Magazina koji će se održati 24. i 25.02. 2017. u hotelu Sol Garden Istra u Umagu. Tema ovog stručnog skupa je tisak i izrada suvenira, tisak na tekstil i tisak etiketa.

Petak – rezerviran za tehnologije

DA Umag 2017 - banner doradni strojevi
Prvog dana, u petak 24.02., fokus će biti na prezentaciji tehnologije tiska. Organizirana su brojna predavanja vezana uz tehnologiju digitalnog tiska na različite materijale od šalica, tanjura, magneta, kamena, drva, metala, stakla koja su namijenjena izradi suvenira.

DA Umag 2017 - banner uv i sublimacija

Uz predavanja će biti predstavljene mogućnosti 3D tiska sa UV flatbed pisačima, tiska na boce, izrada personaliziranih kartonskih kutija sa rezačem i UV flatbed pisačem. U kombinaciji UV pisača i laserskih rezača proizvodit će se personalizirani privjesci, a tehnikom sublimacije će biti prezentirana izrada mnoštva različitih suvenira.

DA Umag 2017 - banner t-shirt tehnologijeTisak na tekstil će biti zastupljen sa više različitih tehnologija od tiska sa “cut” folijama, Nanodiy tehnologije, sublimacije do tiska sa t-shirt pisačima. Posjetitelji će prisustvovati prezentacijama tiska na majice, čarape, boxerice, pregače, marame, torbe, vrećice i druge tekstilne predmete.

Na nekoliko pozicija u hali će biti izloženi najnoviji materijali za izradu etiketa sa različitim ljepilima i karakteristikama – klasični, reljefni, baršunasti, retro, za vina, ulja, pogodni za velike temperaturne razlike… Mali pisači će izrađivati kreativne etikete koje će zapaziti svako oko.

Subota – Dan aplikacija

DA Umag 2017 - banner aplikacije
Subota je dan namijenjen aplikacijama. Pripremamo Vam više vrhunskih predavača raznih tematika. Obradit ćemo teme:

– “Potrošačke navike turista”
– “Novi trendovi u dizajnu proizvoda”
– “Kako etiketom povećati vrijednost proizvoda”
– “Tisak tekstila – djelatnost s visokom stopom rasta”
–  Vrijeme pred nama “Društvo snova”

 

Predavače smo pažljivo birali da jednostavno prenesu svoja iskustva sakupljena kroz dugi niz godina predavanja na visokoškolskim ustanovama ili znanja stečena vlastitim iskustvom u uspješnom poslovanju.

Posjetitelji će moći testirati različite tehnologije najpoznatijih svjetskih brandova od Epsona, Mimakija, Rolanda, Epiloga, Trotec-a, Konica Minolte, Direct Color System-a, Texjeta i drugih na jednome mjestu i usporediti najbolje karakteristike pojedinih pisača. Na taj način će moći analizirati koji pisači najbolje odgovaraju njihovim potrebama u poslovanju.

 

Smještaj i besplatan prijevoz


DA Umag 2017 - banner besplatan prijevoz

Print Magazin je osigurao besplatan prijevoz za prvih 150 posjetitelja luksuznim autobusima. Prvi autobus će sakupljati posjetitelje od Osijeka preko Slavonskog Broda, Zagreba i Rijeke, drugi će prometovati na relaciji od Koprivnice, Varaždina i preko Maribora, Celja, Ljubljane voziti do Umaga. Treći autobus kreće iz Sarajeva te preko Mostara, Splita, Šibenika i Zadra dolazi do Umaga. Autobusi će kretati u ranim jutarnjim satima, 24.02.2017., te sakupljati posjetitelje u gore navedenim gradovima. Predviđeni dolazak u Umag je 24.02. oko 9 sati. Povratak iz Umaga je predviđen 25.02. nakon predavanja u popodnevnim satima.

DA Umag 2017 - banner smještaj

Smještaj u hotelu i apartmanskom naselju turističkog kompleksa Sol Garden Istra je popunjen,
ali ima još određen broj apartmana koji su na raspolaganju za posjetitelje.

Podijeli događaj: