Čuvari formule - Velika dvorana

Čuvari formule - Velika dvorana

location-iconKino Edison, Karlovac

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Čuvari formule - Velika dvorana, 11.12.2023. u Kino Edison, Karlovac

U jeku hladnoratovske krize skupina mladih jugoslavenskih znanstvenika izložena je smrtonosnoj dozi zračenja te u pratnji tajne policije odlaze na liječenje u parišku kliniku. Tamo ih liječi profesor Mathé, žestoki protivnik nuklearnog oružja koji, kao slamku spasa, predloži nikada izvedenu operaciju zamjene koštane srži. Je li Mathé uočio priliku za eksperimentiranje na živim ljudima ili im zaista želi pomoći? I što su točno znanstvenici radili kada su ozračeni?

Čuvari formule uzbudljiv je povijesni triler zasnovan na istinitoj priči. Premijerno je prikazan u Locarnu, gdje je osvojio čak dva priznanja, nagradu Variety Piazza Grande i Zeleni leopard.

dužina filma: 120 minuta

žanr: drama, triler, povijesni

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.