CUT THE WEEK

[OTKAZANO] CUT THE WEEK

location-iconAvant Garden, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za CUT THE WEEK, 03.11.2021. u Avant Garden, Zagreb

CUT THE WEEK ili prereži tjedan baš u srijedu u Avant Gardenu odličnim generacijskim partijem na kojem nećeš sresti vlastitu djecu ni njihove prijatelje. Ako si 70-ih, 80-ih i 90-ih žario i palio plesnim podijem okušaj se srijedom od 19:00 do 23:00 sata na najboljem partiju u gradu. Vjerujemo da nisi baš sve zaboravio. Prisjetit ćemo se Duran Durana, Tine Turner, Brucea Springsteena, Queenovaca, ali i domaćih jakih glazbenih snaga. Bit će tu i Azre, Parnog Valjka, Denis&Denisa pa sve do dancera. I pokoji Balašević za dušu. Mi smo se pobrinuli za prvo piće a dalje je na vama. Prerežite tjedan s prijateljima iz generacije jer 50-e su nove 30-e!

Podijeli događaj: