CRVENA JABUKA #KoncertNaTvojNačin

online, Zagreb

O događaju


CRVENA JABUKA–VIRTUALNI KONCERT U NOVOM TERMINU

 

Virtualni koncert grupe CRVENA JABUKA održat će se umjesto najavljenog termina 9. 3. 2021., dva dana kasnije, u četvrtak, 11.3. s početkom u 19:30.


Radi novonastale situacije i novih covid mjera u Republici Srbiji, grupa CRVENA JABUKA primorana je promijeniti datum održavanja ranije dogovorenih i rasprodanih koncerta u beogradskoj Kombank dvorani a sam tim pomjeriti i zagrebački virtualni koncert.


Sve ulaznice kupljene za prvi datum, 09.03., vrijedit će i za novi datum 11.03.


Molimo Vas za razumijevanja te zahvaljujemo na strpljenju i podršci.

 

Ovim koncertom ponovno Vas pozivamo da budete dio jedinstvene priče, nečega novog i drugačijeg, ali prilagođenog ovom vremenu! Garantiramo vam produkcijski spektakl u fuziji s prepoznatljivim hitovima legendarnog benda.

Tvrtka Music Time u suradnji s diskografskom kućom Croatia Records i Entriom vam predstavlja još jedan koncert koji će se održati u virtualnom svijetu.

Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u neviđenom spektaklu.

. Ulaznice za virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio.

 

ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?

Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta 
Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr - sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert 
Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem... 
Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Bend je osnovan u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Nakon albuma "Sanjati", koji je prodan u više od 350.000 primjeraka te time obara sve rekorde prodaje, grupa se odlučuje za veliku turneju sa 180 koncerata. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas.

U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem prošle godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Najavljen istoimenim singlom i spotom, legendarni i nezamjenjivi Dražen Žerić Žera pokazao je zašto je grupa na samom vrhu već punih 35 godina.  Nepogrešiva balada “Tvrđava” autora Mirka Šenkovskog Geronima i Dragane Kajtazović Šenkovski, na prvu je osvojila obožavatelje. Gost u pjesmi je poznati sarajevski glumac Josip Pejaković. 

Nedugo nakon naslovne pjesme, radijski i televizijski eter zatresla je još jedna pjesma, “Aleje ljubavi” u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću. Regionalne zvijezde su za potrebe ovog spota prešle, u otežanim uvjetima zbog pandemije korona virusom, gotovo 5000 km u kombiju povezujući slikom i pjesmom nekoliko gradova u regiji. Ljubav, zajedništvo i empatija snažna su poruka pjesme koja nam je itekako potrebna u sadašnjim okolnostima života. Potom su uslijedila još dva singla "Ostat ću te željan" i aktualni "Gloria". 

Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 11. ožujka.

 

BUDITE DIO OVOG SPEKTAKLA!

SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE NA ENTRIO.HR.

 

„CRVENA JABUKA“- 11.3.2021. U 19:30 

VIRTUALNI KONCERT