CRVENA JABUKA - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

CRVENA JABUKA - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

location-iconSustipan, Split, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za CRVENA JABUKA - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 25.08.2022. - 26.08.2022. u Sustipan, Split, Split

Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Njihov doprinos suvremenoj hrvatskoj glazbi je neprocjenjiv, a njihovi diskografski uspjesi neponovljivi. Kroz razdoblje od 35 godina iznimno uspješne karijere Crvena jabuka objavila je preko 20 albuma, a u sklopu Imaginarium Summer Nights, kao i ostalih koncerata po regiji, Crvena Jabuka slavi svoj 35. rođendan uz svoje najpopularnije hitove.

Imaginarium Summer Nights posvećen je glazbenim večerima u trajanju od 2 dana, a ove godine pripremamo spektakl s izvođačima s vrha estrade. Imaginarium Summer Nights održavat će se na Sustipanu u Splitu 25. i 27. kolovoza.

Za sve detalje oko Imaginarium Summer Nights posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected].

VIP ulaznice uključuju: piće dobrodošlice, zaseban VIP ulaz bez čekanja u redu, najbolja sjedeća mjesta u neposrednoj blizini pozornice, VIP konobare za posluživanje u toku večeri.

Nakon kupnje VIP ulaznica OBAVEZNO poslati informacije o broju osoba za rezervaciju stola na [email protected].

Podijeli događaj: