CRTAONA FEST OPEN AIR -

CRTAONA FEST OPEN AIR - "20 godina od Crtaone"

location-iconDvorište Gimnazije Antuna Vrančića, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za CRTAONA FEST OPEN AIR - "20 godina od Crtaone", 29.03.2024. - 30.03.2024. u Dvorište Gimnazije Antuna Vrančića, Šibenik

CRTAONA FEST - 20 godina od Crtaone

Dvodnevni festival u dvorištu Gimnazije.

8 bendova, 2 dana, craft pivo i puno nostalgije ....

PETAK 29.3. početak programa točno u 20:00 
Krivo Skretanje
RetroVizija
Aracataca
ĐELE&FRIENDS TRIO izvodi legendarni album "RAVNO DO DNA"

30.3. SUBOTA  početak programa točno u 20:00 
Stratus
D Diplinzi
BeetanTone
Freston

 CRTAONA FEST održati će se 29. i 30. ožujka u Šibeniku u dvorištu Gimnazije.

Festival je nastao kao nostalgični osvrt na djelovanje jedne kultne učionice originalno namijenjene za tehničko crtanje, ali generacijama prenamijenjene u kultno okupljalište raznih generacija.

Ideja za festival došla je u trenutku kada su organizatori Filip Plavčić i Zvonko Ćoso shvatili da je prošlo 20 godina od kako su tamo organizirali prvi koncert. Kako bi se malo odmakli od monotonije svojih privatnih firmi, nakon jos par nagovora i prve pozitivne reakcije stiže i prvo izdanje Crtaona festa.

Osnovni cilj je bio što bliže vratiti duh prošlog vremena, te je i program festivala složen sa bendovima koji su u tom vremenu svirali u Crtaoni.

U prilog je išlo i to što trenutno u sklopu Gimnazije djeluju i razni bendovi te je bilo logično da ih se pozove da sudjeluju u programu.

Tako smo spojem nostalgije i mladosti dobili  dobitnu kombinaciju i program za dvodnevni festival .

Specifičnost programa je što daje Šibeniku prepoznatljivi autohtoni duh i dodaje još jedan događaj van turističke sezone sa autorskim šibenskim potpisom.

 

Podijeli događaj: