"CRNO BIJELI SVIJET" -Doček Nove 2020.@Metropolis club

klub Metropolis, Zagreb

O događaju

Zamisli doček u ritmu novovalne muzike za ples i štimunga zagrebačkih klubova osamdesetih godina. Metropolis club vas još jednom baca u najplodnije glazbene godine na ovom području, a plesat ćemo cijelu noć na hitove Azre, Prljavaca, EKV-a, Filma, Valjka, Bajage, Dugmeta i svih onih koji su vladali i još uvijek vladaju glazbenom scenom.

Naravno domaću mjuzu upotpunit ćemo i sa poznatim stranim hitovima, a naši DJ-i pobrinuti će se za savršeni plesni uvod. A ovoga puta klub ćemo obući u brutalno dobar retro štih crno bijelog izdanja.
U muzičkom dijelu za vas iz svih instrumenata raspalit će naš 100% band koji će vas najprije pozdraviti sa himnom eventa Crno bijeli svijet, a onda krenuti sa plejadom hitova iz osamdesetih i devedesetih godina.

U ponoć vas čeka pjenušac i valcer, a sve goste kao i svake godine pozdravit ćemo pićem dobrodošlice. Za samo recesijskih 80 kuna nezaboravno se provedite na novogodišnjem tulumu za koji se uvijek traži karta više .

U cijenu ulaznice uključeno: piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, hladni švedski stol(plate i salate), DJ-i, 100% Band, tematski program. Navucite rock pop krpice, natapirajte kosicu (tko može) zbigecajte se kao nekad kad su neki pohodili popularne diskače osamdesetih ili jednostavno prekrite crno bijelim bojama, jer ovaj jedinstveni party dopušta sve što vam podiže raspoloženje.

Zamislite život u ritmu muzike za ples i uhvatite najveseliji ritam grada i dočekajte dvadesetu godinu ovog stoljeća u najboljem raspoloženju.

Već četiri godine za redom dočeci u Metropolis klubu su rasprodani i deset dana prije, pa sudeći prema upitima do sada i za ovaj poseban tulum treba osigurati ulaznicu na vrijeme.

Ulaznice po cijeni od 80 kn mozete kupiti u sustavu Entrio.hr 

U cijenu ulaznice uključeno: piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, hladni švedski stol(plate i salate), DJ. 100% Band, tematski program.