CRANE Startup srijeda: Kako se financirati u najranijoj fazi?

CRANE Startup srijeda: Kako se financirati u najranijoj fazi?

location-iconZSEM - Zagrebačka škola ekonomije i managementa, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za CRANE Startup srijeda: Kako se financirati u najranijoj fazi?, 03.10.2018. u ZSEM - Zagrebačka škola ekonomije i managementa, Zagreb

Hrvatska mreža poslovnih anđela - CRANE u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa - ZŠEM organizira novu Startup srijedu! Ovaj popularni event održat će se 3.10. u 17 sati u prostorima ZŠEM-a, Jordanovac ulica 110, u dvorani Antuna Bauera. Financiranje u vrlo ranoj fazi startupa je jedan od najvažnijih koraka u poslovnom životu startupa.

Kako osigurati financiranje te investiciju poslovnih anđela koji ne traže nikakva jamstva ili bankovne garancije? Kako institucije pomažu mladima u Hrvatskoj? Što možete očekivati od Ministarstva rada, gospodarstva i HAMAG–BICRO-a? Odgovore na ova i druga pitanja dat će vam čelni ljudi ovih institucija. Broj mjesta je ograničen, a karte su kao i obično besplatne, samo ih morate preuzeti preko Entria :) 

Nakon svega slijedi i pitch nekoliko odabranih startupa koji će od članova CRANE-a pokušati osigurati investicije!

Partneri ove CRANE Startup srijede su: ZŠEM, HAMAG–BICRO, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.