Craig Charles i HRvatska Funk Delegacija

Craig Charles i HRvatska Funk Delegacija

location-iconThe Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Craig Charles i HRvatska Funk Delegacija, 28.04.2017. u The Garden Brewery, Zagreb

Craig Charles, jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva ovog ljeta u Tisnom će glazbeno režirati sjajan Beats, Beer and Boogaloo festival koji donosi funk, soul i craft pivo, a prije toga se u petak 28. travnja vraća u The Garden Brewery predstaviti zvuke ljeta.

Jedno on najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig Charles je poznat kao glumac iz sjajne serije Crveni patuljak, a danas je jedan od najcjenjenijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji s emisijom Funk & Soul Club na BBC Radio 6. S mjesečnim rezidencijama u Manchesteru, nastupima na festivalima poput Glastonburyja, Soundwave, Love Box i mnoštvu jazz festivala, Craig Charles ne staje u misiji širenja funk i soul glazbe.

Za pultom će mu se priključiti članovi Hrvatske funk delegacije, sjajni DJ-evi i istraživači vinila koji donose svoju viziju funka i soula za plesni podij.

Najnoviji festival na hrvatskoj obali, Beats, Beer and Boogaloo, svoje premijerno izdanje imat će ovog ljeta od 13. do 17. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom i donosi drugačije iskustvo u cijelu regiju. Festival predstavlja sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, kao i jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta, a iza projekta stoje Craig Charles i The Garden tim.

Podijeli događaj: