Čovjek koji se bojao zaspati - Kotar teatar i Kazalište u Močvari

Čovjek koji se bojao zaspati - Kotar teatar i Kazalište u Močvari

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Čovjek koji se bojao zaspati - Kotar teatar i Kazalište u Močvari, 22.05.2021. u Entrio, Zaharova ul. 9, Zagreb

Tema predstave je problem spavanja kao posljedica preopterećenosti koje društvo, ali i sam pojedinac, svaljuje na svoja leđa. Stoljećima je umjetnost u ljudskom životu imala ulogu duhovnog nadograđivanja kroz kreativni rad na samom sebi u vidu pretakanja vlastitih misli i osjećaja u oblik umjetničkog djela, no u suvremeno doba umjetnički rad se također sve više pretvara u ROBU namijenjenu nekontroliranoj tržišnoj utakmici.

IDEJA, TEKST, REŽIJA I IZVEDBA: Matija Kezele; DRAMATURGIJA: Mario Kovač; SCENOGRAFIJA: Damjan Kovač, Marko Burić i Matija Kezele; KOSTIMOGRAFIJA: Matija Kezele i Adriana Rajčić; PRODUKCIJA: Kotar teatar i Kazalište u Močvari; PRODUCENT ZA KOTAR TEATAR: Matija Kezele; SURADNIK U PRODUKCIJI: Kristian Moguš; MARKETING I PR: Matija Kezele i Marija Kolb

VIŠE O PREDSTAVI

...

MALI FESTIVAL jedinstvena je vrsta online kazališnog festivala koji se održava od 1.svibnja do 12.lipnja 2021. Tijekom tog razdoblja iz udobnosti svoga doma i samo u vrijeme koje tebi odgovara, pogledaj vrhunske predstave nezavisnih kazališta.

VIŠE O FESTIVALU