Entrio

Community Growth Accelerator

Community Growth Accelerator

Elevate, Zagreb

O događaju

Bavite se digitalnim marketingom, no ne znate kako doći do željenih stranih klijenata? Mislite da je jedini način za ostvarivanje pravih kontakata odlazak u inozemstvo?

Mi ćemo vam dokazati suprotno!

Listopadska Community Growth Accelerator radionica iz prve vam ruke donosi priču Marka Pavičića, poduzetnika koji je odmah iz studentskih klupa zaplivao vodama digitalnog marketinga.


U listopadu 2015. pokrenuo je projekt Motivation Up, koji predstavlja njegovu najveću strast u životu. Kroz Motivation Up Marko je, zajedno sa svojim timom, motivirao preko 1000 mladih ljudi u regiji te im, putem radionica, evenata i meetupa, pokazao da je moguće pronaći svoju strast i istovremeno raditi kvalitetno plaćen posao u kojem uživate.

Nakon 10 godina rada na sebi, rada za klijente iz svih krajeva svijeta te mentorstava brojnih uspješnih poduzetnika, Marko je odlučio prenijeti svoje osobno iskustvo drugim poduzetnicima, freelancerima i paušalnim obrtnicima, pritom naglašavajući važnost načela ZAJEDNIŠTVA kao ključa za dolaženje do željenih klijenata.

Evo i pregleda samo dijela onoga što dobivate ako nam se pridružite:

1. Definiranje svojih osobnih vrijednosti koje će vam pomoći odrediti s kakvim točno klijentima želite surađivati.

2. Znanje o tome kako koristiti društvene mreže koje su popularne u poslovnom svijetu, u svrhu povezivanja s potencijalnim klijentima – jer ipak je ovdje riječ o marketingu digitalnog doba!

3. Smjernice koje će vam pomoći da preko svoje trenutačne mreže poznanika i prijatelja dođete do utjecajnih klijenata s kojima ćete rado surađivati.

4. Hands-on iskustvo kontaktiranja poželjnih klijenata tijekom same radionice – zato što je važno stvari ne ostavljati “za poslije” i za onda “kad budemo imali vremena”.

5. Networking event nakon radionice s drugim sudionicima radionice i ekspertima iz područja (da – ponovno se vodimo izrekom da se željezo kuje dok je vruće).

6. Follow-up nakon radionice koji će se sastojati od organiziranog peer-supporta

7. I posljednje, ali barem jednako važno: osim o dobrim praksama, moći ćete čuti više i o pogreškama koje je Marko radio tijekom svojeg poslovnog puta i o kojima se ne srami govoriti – sve to kako biste ih vi uspješno izbjegli i iz njih nešto naučili!

Broj mjesta je ograničen, stoga što prije kupite svoju kartu!

Veselimo se zajedničkom druženju, razmjeni ideja i iskustava te novim uspješnim pričama iz Hrvatske!