Comedy Music Show - Gelato Sisters & StudioSmijehaLadies

Comedy Music Show - Gelato Sisters & StudioSmijehaLadies

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Comedy Music Show - Gelato Sisters & StudioSmijehaLadies, 27.02.2021.

Dame i gospodo, predstavljamo vam jedan potpuno novi projekt u suradnji Studija Smijeha i Gelato Sisters. Comedy Music Show, nasmijat će vas, rasplesati i probuditi dijete u vama.

Svojim najboljim forama na temu muzike i raznih izvođača, nasmijati će vas dame Studija Smijeha, Marina Orsag i Vlatka Mifka, dok će vas svojim najboljim obradama i originalnim stvarima rasplesati Gelato Sisters koje tvore Neda Parmać, Sanja Parmać i Jana Valdevit. Kako ovaj show ne bi bio samo to, očekuju vas i neka njihova zajednička iznenađenja. Koja su to točno? Morat ćete pogledati show.

Očekuje vas sat i pol urnebesne i rasplesane zabave i to dok sjedite u komforu svog dnevnog boravka, ili kade, ili auta, ili kuhinje. I zato brzo klik na kupi ulaznicu i smijemo se 27.2. u 20:30h online na Entrio.hr.

Upad 60 kn (cca8eur/cca960din/cca16KM)

Broj ulaznica je ograničen. Ulaznica vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.
Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas čujemo i vidimo. Interaktivnih je samo 15 komada, pa požurite po svoje jer nam vaš smijeh treba da show bude baš onako kako treba, a ukoliko zakasnite po svoju interaktivnu, svakako zgrabite onu pasivnu i samo nas gledajte i slušajte.

Veselimo se ❤

Podijeli događaj: