Entrio

Cold Snap U Palachu!

Cold Snap U Palachu!

Omladinski kulturni centar Palach, Rijeka

O događaju

Distune vam predstavlja....
Cold Snap
promocija albuma "All Our Sins"

petak, 15.2.2019. OKC Palach
ulaznce:
do 31.12.2018. 40,00kn
od 1.1. do 14.2.2019. 55,00kn
na dan koncerta 70,00kn
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Entrio -

Priča o bendu Cold Snap započela je u proljeće 2003. U proteklih 15 godina prošli su uduž i poprijeko ne samo regiju nego i dobar dio Evrope svirajući s relevantim imenima žanra poput Pro-Pain, Dead By April, Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth. Dodamo li na popisu i nastupe na festivalima poput Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal fest priča postaje još veća.Upravo žive svirke potvrda su neosporne kvalitete benda, a vjerna fan baza raste iz nastupa u nastup.Ne sumnjamo da će tako biti i u Rijeci gdje dolaze na krilima novog, četvrtog po redu albuma "All Our Sins".

Nikad žešći, „All Our Sins“ koji je izašao ove godine za najveću europsku metal izdavačku kuću, Arising Empire/Nuclear Blast još je jedna stepenica više za Cold Snap.
Svojim pristupom, bilo snimanju ili na nastupu pokazuju ozbiljnost čiji uspjeh podupire duboko ukorijenjeno prijateljstvo pun poštovanja, pozitivne kolektivne energije i kreativnosti.

Metal okupljanje zakazano je za petak, 15.2.2019. u OKC Palach!

COLD SNAP (Varaždin)
https://www.facebook.com/ColdSnapOfficial/

Diskografija:
2008. "Empty Promises”
2010. “Perfection”
2015. “World War 3”
2018. "All Our Sins"

Nagrade:
2009. najbolji novi izvođač- ZLATNA KOOGLA
2016. nagrada publike za najbolji video- video "Monster" - SPLIT SPOT FESTIVAL