Entrio

Cold Snap + MBurns u OKC Palach!

Cold Snap + MBurns u OKC Palach!

Omladinski kulturni centar Palach, Rijeka

Naziv Cijena Količina
Cold Snap + MBurns
40.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

Distune vam predstavlja....
Cold Snap
promocija albuma "All Our Sins"
+
posebni gosti: MBurns

petak, 15.2.2019. OKC Palach
ulaznice:
do 31.12.2018. 40,00kn
od 1.1. do 14.2.2019. 55,00kn
na dan koncerta 70,00kn
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Entrio

Priča o bendu Cold Snap započela je u proljeće 2003. U proteklih 15 godina prošli su uduž i poprijeko ne samo regiju nego i dobar dio Evrope svirajući s relevantim imenima žanra poput Pro-Pain, Dead By April, Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth. Dodamo li na popisu i nastupe na festivalima poput Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal fest priča postaje još veća.Upravo žive svirke potvrda su neosporne kvalitete benda, a vjerna fan baza raste iz nastupa u nastup.Ne sumnjamo da će tako biti i u Rijeci gdje dolaze na krilima novog, četvrtog po redu albuma "All Our Sins".
Nikad žešći, „All Our Sins“ koji je izašao ove godine za najveću europsku metal izdavačku kuću, Arising Empire/Nuclear Blast još je jedna stepenica više za Cold Snap.
Svojim pristupom, bilo snimanju ili na nastupu pokazuju ozbiljnost čiji uspjeh podupire duboko ukorijenjeno prijateljstvo pun poštovanja, pozitivne kolektivne energije i kreativnosti.

Posebni gosti promocije su MBurns.Tekuću godinu su otvorili s novim, drugim po redu albumom "More To Life Than This". Prava prilika za utvrdjivanje gradiva na klupskoj svirci a sigurno će nas počastiti i s nekom novom stvari.

Metal okupljanje zakazano je za petak, 15.2.2019. u OKC Palach!

COLD SNAP (Varaždin)
https://www.facebook.com/ColdSnapOfficial/
Diskografija:
2008. "Empty Promises”
2010. “Perfection”
2015. “World War 3”
2018. "All Our Sins"
Nagrade:
2009. najbolji novi izvođač- ZLATNA KOOGLA
2016. nagrada publike za najbolji video- video "Monster" - SPLIT SPOT FESTIVAL

MBurns (Crikvenica)
facebook.com/mburnsofficial/