Cold Snap + MBurns u OKC Palach!

Cold Snap + MBurns u OKC Palach!

Omladinski kulturni centar Palach, Rijeka

O događaju

Distune vam predstavlja....
Cold Snap
promocija albuma "All Our Sins"
+posebni gosti: MBurns
petak, 15.2.2019. OKC Palach

ulaznice:
40,00kn do 31.12.2018.
55,00kn od 1.1. do 14.2.2019.
70,00kn na dan koncerta

prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Entrio - https://bit.ly/2FSFjnJ

Priča o bendu Cold Snap započela je u proljeće 2003. U proteklih 15 godina prošli su uduž i poprijeko ne samo regiju nego i dobar dio Evrope svirajući s relevantim imenima žanra poput Pro-Pain, Dead By April, Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth. Dodamo li na popisu i nastupe na festivalima poput Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal fest priča postaje još veća.Upravo žive svirke potvrda su neosporne kvalitete benda, a vjerna fan baza raste iz nastupa u nastup.Ne sumnjamo da će tako biti i u Rijeci gdje dolaze na krilima novog, četvrtog po redu albuma "All Our Sins".

Nikad žešći, „All Our Sins“ koji je izašao ove godine za najveću europsku metal izdavačku kuću, Arising Empire/Nuclear Blast još je jedna stepenica više za Cold Snap.
Svojim pristupom, bilo snimanju ili na nastupu pokazuju ozbiljnost čiji uspjeh podupire duboko ukorijenjeno prijateljstvo pun poštovanja, pozitivne kolektivne energije i kreativnosti.

Posebni gosti promocije su MBurns.Tekuću godinu su otvorili s novim, drugim po redu albumom "More To Life Than This". Prava prilika za utvrdjivanje gradiva na klupskoj svirci a sigurno će nas počastiti i s nekom novom stvari.

Metal okupljanje zakazano je za petak, 15.2.2019. u OKC Palach!

COLD SNAP (Varaždin)
facebook.com/ColdSnapOfficial/

Diskografija:
2008. "Empty Promises”
2010. “Perfection”
2015. “World War 3”
2018. "All Our Sins"

Nagrade:
2009. najbolji novi izvođač- ZLATNA KOOGLA
2016. nagrada publike za najbolji video- video "Monster" - SPLIT SPOT FESTIVAL

MBurns (Crikvenica)
facebook.com/mburnsofficial/

MBurns dolaze iz Crikvenice, osnovani su 2006. i sviraju metal core.Diskografski put započinju 2011. kada i nastaje prvi istoimeni album.Ubrzo slijedi i EP "From Cover To Cover” da bi poečtkom godine svoju kreativnu pauzu zaokružili novim albumom "More To Life Than This".

"More To Life Than This" sniman je u periodu od 4 godine u studiu Igora Rogovića u Crikvenici, produkcijsku palicu preuzeo je bubnjar benda Igor Klanfar dok je za mix i master bio zadužen Andreas Šala (The Ralph) iz Zagreba. Omot albuma izradila je mlada Riječka ilustratorica Korina Hunjak. Album broji 12 autorskih pjesama koje se stilski mogu karakterizirati kao spoj žanrova modernog metal pravca. a izdan je putem izdavačke kuće NOTA BENE Records & Publishing Croatia.
"More To Life Than This" također sadrži zanimljiva gostovanja, na pjesmi "Utopia" gostujući solo odsvirao je Mario Tomašković (Subscale, The Ralph, Katran), dok na pjesmi "Scorn" gostuju svi članovi londonskog benda "Diaries Of A Hero". Za prvi singl s albuma odabrana je pjesma "In The Eyes Of The Damned" koja je dobila i svoj spot, također u produkciji benda.
MBurns sne preostaje ništa drugo nego album predstaviti uživo, dakle koncerti.

Program se provodi uz financijsku podršku Zaklade "Kultura nova".