Cojones (Zagreb), Lost Lucid (Rijeka), Daliborovo granje (Čakovec)

Cojones (Zagreb), Lost Lucid (Rijeka), Daliborovo granje (Čakovec)

location-iconThe Beertija - Rijeka P82, Rijeka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Cojones (Zagreb), Lost Lucid (Rijeka), Daliborovo granje (Čakovec), 11.11.2016. - 12.11.2016. u The Beertija - Rijeka P82, Rijeka

Distune i Stonerizacija vam predstavljaju....

COJONES (Zagreb)
LOST LUCID (Rijeka)
DALIBOROVO GRANJE (Čakovec)

petak, 11.11. @ Beertija
upad:35/45kn
pretprodaja. Dallas music shop Rijeka, Entrio.hr

COJONES (Zagreb)
https://www.facebook.com/cojonesband/
http://www.cojonesband.com/

Muzika s mudima, stvarno?! Da; ime govori više od riječi , jer ova fantastična četvorka, ima samo jedan cilj kad se popne na stage: prelomiti slušatelje bijesomučnom bukom koja postepneno prerasta iz heavy stonera u ubojiti rock ‘n’ roll. Mnogi bi rekli da su plod miksanja Witchrafta i Sabbatha sa Melvinsima i Kyussom i ne bi pogriješili, ali zapravo su vrlo posebni i autetntični. Konstantnim napadom na vaš sluh, postižu vrlo energično i tehnički vješto, glazbu koja je iako mračna i mistična i na trenutke depresivna vrlo ugodna za slušanje.
A priča o njima počinje prije ravno 10-ak godina. Već nakon samo godinu dana (2007.) izdaju svoj prvi materijal kao split LP sa bendom Umor. Tako su zajedno već iduće godine krenuli na prvu zajedničku europsku turneju, te nastavili sve angažiranije svirati raditi na novim stvarima. Na idućoj zajedničkoj turneji po Europi (2009), promoviraju svoj prvi samostalni album pod nazivom "Sunrise". Kulminacija slijedi 2012., kada izdaju svoj drugi album "Bend to Transcedent", kojeg i kritika i mediji vrlo dobro prihvaćaju. Već slijedeće godine izdaju live album pod nazivom "Black Night", snimljen u Jeni (Njemačka), u sklopu njihove tadašnje europske turneje. Novi album “Resonate” sniman je u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom, a Cojonesi ga nakon evropske turneje i Zagreba dolaze promovirati i u Rijeku.

LOST LUCID (Rijeka)
https://www.facebook.com/lostlucid
https://soundcloud.com/lostlucid
https://lostlucidband.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/c/LostLucidBand

Lost Lucid je sletio na Zemlju 2012. godine. Uglavnom trio, ponekad kvartet, često praćen i video projekcijama, svira mješavinu psihodeličnog stoner rocka s mnoštvom improvizacije i efekata. Dosada se nastupalo od Rijeke do Pakraca, od Splita do Ilirske Bistrice, od plaža do skvotova, a neki od poznatijih događaja bili su Ri Rock festival, Student Day festival, KSET (Čuješ?!), Kastav film festival, Tides of Youth festival (Cres), na Filmskim večerima u Palachu kao pratnja eksperimentalnim filmovima, Noći performansa, i dr. Prvi snimljeni EP pod nazivom ''Mad Camp'' izašao je 2015. godine, a u 2016. objavio se i live nastup pod nazivom ''Stoner Session 2016'' zabilježen u Palachu koji sadrži 3 potpuno improvizirana ''jama'' u trajanju od 80min. Trenutno se planira i ponovni pohod na studio, ali i kraća turneja po Europi.

DALIBOROVO GRANJE (Čakovec)
http://bit.ly/1Tsz1bm
http://bit.ly/1RhSpar

Daliborovo granje je bend iz Međimurja u postavi bubanj, bas, dvije gitare i flauta. Sviraju psihodeliju u formatu post rocka. Peteročlani sastav je 2015. godine snimio album prvijenac u Garaži u Čakovcu.

Podijeli događaj: