CIRKOBALKANA; MONODISCIPLINA: Cie Circo Nagual (FR/MX): OFRENDA

CIRKOBALKANA; MONODISCIPLINA: Cie Circo Nagual (FR/MX): OFRENDA

location-iconCirkoBalkana circus tent at yard of Pogon Jedinstvo and Club, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za CIRKOBALKANA; MONODISCIPLINA: Cie Circo Nagual (FR/MX): OFRENDA, 17.06.2023. u CirkoBalkana circus tent at yard of Pogon Jedinstvo and Club, Zagreb

Cirkuski šator CirkoBalkana u dvorištu Pogona Jedinstva i Kluba Močvara
Cie Circo Nagual (FR): OFRENDA
50 min
Svi uzrasti
Ulaz: 10 €

Ofrenda je prvo poglavlje trilogije cirkusko-kazališnog projekta koji progovara o tradiciji i misticizmu meksičkog i indijansko-američkog podneblja.

U Ofrendi pratimo mladića koji s nama dijeli nevjerojatnu priču o svojoj baki, starici punoj radosti, tajni i fantastičnih prijatelja. Ubrzo otkrivamo da je ova priča progovara manje o smrti, a više o ljubavi prema životu i obitelji.
U predstavi se koristi engleski jezik.


Autor i izvođač: Jabber Daniel Bonfil

Circo Nagual je francusko-meksička cirkuska kompanija sa sjedištem u Francuskoj. Dobila je ime po Nagualesu, mitskom stvorenju koje možemo pronaći u folkloru različitih kultura diljem Amerike.
Nagualesi se manifestiraju se i kao nadnaravna i kao strašna bića pošto se ponekad pojavljuju kao fantastične životinje koje prebivaju u ljudskom duhu. Njihova prisutnost obično nas zadivi kao što nas njihovi glasovi očaravaju pa ih puštamo da govore.

Podijeli događaj: