Cirkobalkana Kaos Cabaret

Cirkobalkana Kaos Cabaret

Martinska, Šibenik

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Cirkobalkana Kaos Cabaret , 08.07.2021. u Martinska, Šibenik

Ovoljetnu sezonu festivalske destinacije Martinska u Šibeniku otvaraju cirkuske predstave, u pravom cirkuskom šatoru, u režiji kolektiva CirkoBalkana.

Iste će se odvijati 4 dana, počevši s četvrtkom, 8. srpnja, zaključno s nedjeljom, 11. srpnja.

Početak predstava je u 20:30. Predstave su besplatne za djecu do 12 godina, uz obaveznu pratnju roditelja ili staratelja. Kapacitet je ograničen.

Do rta Martinska moguće je doći i brodom Avalon koji polazi sa šibenske rive. Zadnja dnevna linija je 19:15, dok je za posjetitelje predstave organizirana i posebna linija s polaskom sa šibenske rive u 20:00, te povratkom natrag u 22:00.

Ukoliko posjetiteljima koji imaju ranije kupljene ulaznice ovi novi termini ne odgovaraju, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 16.7.2021.

Prije i nakon održavanja predstava organizirana je brodska linija sa šibenske rive do Martinske, i natrag.

Nešto više o predstavi:

Cirkuski kolaž cabaret za sve uzraste i opredijeljenja! Priča o ljudima koji su osuđeni na život kroz bezbroj istovremenih uloga; čistača / izvođača / garderobjera / zabavljača / muzičara / tehničara, kojima se ocrtavaju odnosi likova ispod površine priče i ulaze u neočekivane situacije.

Tokom predstave nameće se niz egzistencijalnih pitanja: Zašto jedan viče dok drugi metu? Tko li će zauzeti mjesto na plaži? Da li je u koferu koktel ili prljava prošlogodišnja voda? I šta će tu? Tko je najjači čovjek na svijetu i šta mu to treba? Tko će nastupiti u sljedećoj točki milom ili silom? Kome će prvom ispasti čunj? Da li će prije puknuti žica na mandolini ili visoka peta žute štikle? Šta ćemo jesti sutra? I još mnoga druga…

U svakom slučaju nezaboravan doživljaj koji neodoljivo podsjeća na večer u cirkusu.

U ovoj predstavi vidjeti ćete presjek klasičnih cirkuskih točaka na urnebesno ne-klasičan način – od žongliranja i raznog manipuliranja do akrobacija u zraku i na zemlji, i sve to začinjeno diskretnom interakcijom, improvizacijom i vrlo živom muzikom.

Izvodi Cirkobalkana tim: Vladana Manić, Jadranka Žinić Mijatović, Domagoj Šoić, Nikola Mijatović, Milan Manić

Za sve vrste i uzraste

Trajanje: 50 min.

Produkcija: Kreativni cirkus i Cirkobalkana

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja