Chris Ian na terasi Močvare

Chris Ian na terasi Močvare

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Chris Ian na terasi Močvare, 18.07.2020. u Klub Močvara, Zagreb

CHRIS IAN (Zagreb)

Subota 18.7., vrata 20 h, koncert 21 h
Lokacija: Močvarna terasa
Upad u pretprodaji: 30 KN. Na dan događanja na blagajni kluba: 40 KN.

❗NAPOMENA:❗
Zbog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza prisiljeni smo prilagoditi se okolnostima. Koncert je sjedećeg tipa na terasi kluba i broj ulaznica je ograničen. Zbog malog kapaciteta zahtjeve za akreditacije ne primamo. S obzirom na dosadašnji drugačiji način funkcioniranja koncerata molimo vas za razumijevanje. U slučaju bilo kakvih nejasnoća pišite nam na [email protected]. Hvala!

▬▬▬
U subotu 18.7. na Močvarnoj terasi oživjet ćemo još jednog izvođača koji nam je tijekom karantene gostovao uoči online programa. Riječ je o Chrisu Ianu, frontmenu bendova Killed a Fox i Malady Lane koji je nedavno izbacio novi singl "All Of My Blood".

Chris će i ovaj put nastupiti sam u akustičnoj varijanti. Izvodit će pjesme svojih bendova, kao i autorske stvari koje će se uskoro naći na njegovom samostalnom albumu.

Vidimo se na Močvarnoj terasi u 21 h!

▬▬▬
CHRIS IAN (Zagreb)
youtube.com/watch?v=2wygrP6pDtM

Chris Ian, mladić kojeg smo često sretali na zagrebačkim ulicama gdje svira slučajnim, ili namjernim prolaznicima, frontman je alternativnih rock sastava Killed a Fox i Malady Lane. Njegove vokalne sposobnosti fanovi i kritika uspoređuju s onima obožavanih Laynea Staleya i Chrisa Cornella, čija djela nerijetko možemo čuti u njegovom akustičnom opusu.

Posljednja dva albuma Killed a Fox-a, "Spring of Sloth & Haze" (2013) te "Crown Shyness" (2019) naveliko su hvaljena od strane glazbenih kritičara, a smatraju se i jednima od najboljih rock uradaka na našem području u posljednjih nekoliko godina. Osim što uskoro izlazi i album prvijenac Malady Lane-a, Chris trenutno radi i na samostalnom albumu, čije izdavanje možemo očekivati sredinom tekuće godine.

 

Podijeli događaj: