CHARLOTTE DE WITTE @ Jarun

CHARLOTTE DE WITTE @ Jarun

Jarun, Zagreb

O događaju

FUTURE SCOPE PRESENTS CHARLOTTE DE WITTE

LINE-UP:

► CHARLOTTE DE WITTE

► PETAR DUNDOV
► DJ JOCK b2b SHIPE
► ZOKY
► SENNO B2B SIN

???? lokacija | place: jezero Jarun
???? datum | date: 01.08.2020.
⌚ start | početak: 19:00h - 03:00h end | kraj
⏰ official after hours @ Boogaloo: 02:00 - 10.00h

 

Nakon uspješnog otvaranja prvog ovogodišnjeg open aira, vrijeme je da predstavimo drugo specijalno izdanje koje će se održati 1. kolovoza na zagrebačkom Jarunu.
Future Scope ponosno predstavlja večer gromoglasnih beatova za koje će biti zadužena jedna od vodećih DJ-ica i producentica, Charlotte De Witte.
Charlotte De Witte ime je koje je zasigurno privuklo pažnju u posljednjih nekoliko godina, a svoj značaj na sceni okrunila je nagradama u kategoriji Best Techno Artist (Female) prema International Music Dance Awardsu te Techno Award od strane DJ Awardsa.
Ova tajanstvena Belgijanka sprema dvosatni set na kojem će podijeliti porciju slasnih techno poslastica i ispuniti sve posjetitelje svojom nevjerojatnom energijom brzih bpm-ova.
Za ovo posebno gostovanje, Future Scope otvara svoja vrata u ranijem terminu, točnije u 19 sati, a prvi pozdrav posjetiteljima uputit će Senno & Sin. Uz Sennu & Sina, za strujanje pozitivne enegije biti će zadužen i Petar Dundov koji će nas hipnotizirati svojom igrom instrumentala i odvesti u neku drugu dimenziju.
Ni ovaj party neće proći bez DJ Jocka i Shipea u b2b ulogama koje gotovo da su preuzeli kao tradiciju.
Čast za zatvaranje večeri pripada Zokyju koji će nas za kraj večeri pripremiti za uvodni dio u after.
Na afteru u Boogaloou nam prašinu s plesnih cipelica skidaju Mary i Dario na velikome flooru, dok će se za mali floor pobrinuti Matya.
Pridružite nam se na plesu pod zvjezdanim nebom i ispišite s nama ljetno poglavlje o kojemu će se šuškati još dugo!
Early bird ulaznice biti će dostupne u sustavu Entria po cijeni od 140 kn.

______________________________________________

BIO:
Charlotte De Witte je belgijska DJ-ica i producentica koja se nevjerojatnom brzinom uspela na vrh ljestvice. Početak njene karijere zabilježen je skrivanjem iza pseudonima Raving George sve dok nije počela nizati uspjehe i postala jedna od najtraženijih imena u elektroničkoj glazbi. Svojim energičnim nastupima osvojila je srca ljubitelja elektroničke glazbe diljem svijeta, a uz svoje ime nosi i rezidenciju na BBC Radiu 1. Uz DJ-ing i produkciju, Charlotte De Witte nastoji izgraditi platformu za nove talente putem KNTXT-a koji je izdavačka kuća, a ujedno i organizacija evenata te radio showa. Tijekom svojih 10 godina na sceni objavila je 19-a EP-ova, od kojih je njih troje pod starim pseudonimom te jedan u suradnji sa Chrisom Liebingom. Njen konstantni rad dokaz je kako je Charlotte prava sila koja bilježi samo rast na glazbenoj sceni te nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim pulsirajućim, mračnim setovima.