CHANGER ŠIBENIK 2018 - Jessie Ware

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Jessie Ware

Dvorana Baldekin, Šibenik

O događaju

CHANGER PRESENTS: JESSIE WARE


ZBOG NAJAVLJENOG GRMLJAVINSKOG NEVREMENA, KONCERT SE SELI U DVORANU BALDEKIN, ULICA STJEPANA RADIĆA 44, ŠIBENIK.

DUE TO EXPECTED BAD WEATHER CONDITIONS (LIGHTNING STORMS), CONCERT WILL TAKE PLACE IN THE BALDEKIN HALL, ULICA STJEPANA RADICA 44, SIBENIK.


Srpanj 2017. godine obilježio je povratak Jessie te objava Midnighta, njenog prvog singla nakon tri godine. Nakon prvog singla Jessie je objavila još dva hvaljena singla, Selfish Love i Alone te održala četverodnevno gostovanje u poznatoj londonskoj dvorani - Islington Assembly Hall. Napisan i snimljen na relaciji London - Los Angeles, njezin novi album Glasshouse objavljen je 20. listopada 2017. godine. Tema albuma te poveznica među pjesmama je obitelj; od Jessieine dugoročne suradnje i prijateljstva s glazbenim suradnicima do vlastite obitelj u Londonu.*****
mm_co_mu

Doslovno iz dana u dan svjedočimo intenzivnim promjenama na svim društveno – ekonomskim područjima. Svakodnevnica više nije pravocrtna, sve je povezano, a svatko je potencijalno umrežen sa svakim.

Tehnologija mijenja business i umjetnost, business i umjetnost modificiraju tehnologiju, umjetnost, business i tehnologija (de)formiraju kulturne krugove, kulturni krug(ovi) mijenjaju paradigme komunikacija. Na početku su i kraju svake od tih spirala promjena inovativnost, kreativnost i hrabrost onih koji mijenjaju, pokreću i inspiriraju.

CHANGER u svome programu okuplja NOSITELJE tehnoloških, umjetničkih i komunikacijskih PROMJENA, a svojim posjetiteljima otvara široka područja edukacije, motivacije, kreativnog razvoja, poslovnog networkinga i dobre zabave.