Entrio

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Jessie Ware

CHANGER ŠIBENIK 2018 - Jessie Ware

Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

Naziv Cijena Količina
Pretprodaja
300.00 kn
Cijena na dan koncerta iznosi 350kn.
16_360_MC_ME
270.00 kn
Cijena vrijedi isključivo za plaćanje Mastercard® / Maestro® karticama.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

CHANGER PRESENTS: JESSIE WARE@Tvrđava Sv. Mihovila

Srpanj 2017. godine obilježio je povratak Jessie te objava Midnighta, njenog prvog singla nakon tri godine. Nakon prvog singla Jessie je objavila još dva hvaljena singla, Selfish Love i Alone te održala četverodnevno gostovanje u poznatoj londonskoj dvorani - Islington Assembly Hall. Napisan i snimljen na relaciji London - Los Angeles, njezin novi album Glasshouse objavljen je 20. listopada 2017. godine. Tema albuma te poveznica među pjesmama je obitelj; od Jessieine dugoročne suradnje i prijateljstva s glazbenim suradnicima do vlastite obitelj u Londonu.*****
mm_co_mu

Doslovno iz dana u dan svjedočimo intenzivnim promjenama na svim društveno – ekonomskim područjima. Svakodnevnica više nije pravocrtna, sve je povezano, a svatko je potencijalno umrežen sa svakim.

Tehnologija mijenja business i umjetnost, business i umjetnost modificiraju tehnologiju, umjetnost, business i tehnologija (de)formiraju kulturne krugove, kulturni krug(ovi) mijenjaju paradigme komunikacija. Na početku su i kraju svake od tih spirala promjena inovativnost, kreativnost i hrabrost onih koji mijenjaju, pokreću i inspiriraju.

CHANGER u svome programu okuplja NOSITELJE tehnoloških, umjetničkih i komunikacijskih PROMJENA, a svojim posjetiteljima otvara široka područja edukacije, motivacije, kreativnog razvoja, poslovnog networkinga i dobre zabave.