Change konferencija

Change konferencija

KRAŠ Auditorium, Zagreb

O događaju

* * * Sve ulaznice za konferenciju su RASPRODANE! * * *

Tvrtka KING ICT pokreće svoju prvu specijaliziranu, tehničku konferenciju posvećenu isključivo temama vezanim uz razvoj eneterprise rješenja.

Konferencija Change okupit će stručnjake iz Hrvatske i inozemstva te kroz zanimljiva predavanja povesti razgovore o trendovima razvoja tehnologija te mogućnostima i izazovima s kojima su mnogi stručnjaci suočeni svaki dan u razvoju poslovnih rješenja.

Change konferencija primarno je namijenjena razvojnim inženjerima i IT stručnjacima ne vezano uz tehnologiju koju koriste, a fokusirat će se na aktualne teme razvoja poslovnog softvera pokrivene primjerima korištenja najnovijih tehnologija, trendova u industriji, provjerenih metodologija i najboljih praksi.

Sudionici će iz prve ruke imati priliku čuti o najnovijim inovacijama u industriji te saznati što neka od uspješnih lica s naše scene misle o budućnosti poslovnih tehnologija. Pomnim odabirom predavanja za premijeru naše konferencije želimo pokazati kako "lokalni" inženjeri mogu napraviti velike stvari, te da globalni uspjeh nije rezerviran samo za one "preko bare".