Chain the Sun i Astridian u Močvari

Chain the Sun i Astridian u Močvari

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

CHAIN THE SUN (Zagreb) & ASTRIDIAN (Zagreb)

Nedjelja 23.5., 19:30 h
Upad u pretprodaji: 20 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 30 kn
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

▬▬▬
U nedjelju, 23.5., slijedi svirka koja će vas jedva zadržati u sjedećem položaju jer u Močvaru dolaze zagrebački bendovi Chain the Sun i Astridian!

Kako ne bi ispalo da zbog epidemioloških mjera zapostavljamo sirovu rock energiju, za kraj tjedna pripremamo pravu poslasticu ljubiteljima žestokog zvuka.

CHAIN THE SUN (Zagreb)
Chain the Sun postoji od 2004. godine kad je nosio ime Soul Remedy, a glazba mu je mješavina heavy metala i prog rocka s elementima bluesa, uz česta višeglasja i izlete žestine. Kod stvaranja autorskog materijala surađivali su s Richom Mouserom, poznatijeg po radu s velikanima poput Chrisa Cornella, Weezera, Dream Theatera i Spock's Bearda.

ASTRIDIAN
(Zagreb)
Astridian čine dvojica doktora i jedan pacijent, a uživo se pojavljuju rjeđe nego neki kometi. Osnovani su u Zagrebu sad već davne 2002., a jedini objavljeni album ("Trinity") snimljen je dok je bend imao samo jednog člana. Sada su ozbiljnije pristupili snimanju novog materijala. Sviraju ono što vole: prog, metal i alternativu, po mogućnosti odjednom. Posjetitelji mogu očekivati otužne melodije, vokalna višeglasja, izmjene ritma i slomljene bubnjarske palice.

Dođite se zakačiti na neki od melodičnih refrena ili rifova, uz obavezno protezanje vratnih mišića!