ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić

[OTKAZANO] ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić

location-iconSportska dvorana Zeleni brijeg, Sisak

ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ČAROBNA NOĆ s Ninom Badrić, 20.04.2024. u Sportska dvorana Zeleni brijeg, Sisak

"Nina Badić u Sisku: Glazbena Čarolija u Sportskoj Dvorani Zeleni brijeg!"

Sisak će zasjati u glazbenom sjaju jer 20. travnja 2024. u 20 sati, sportska dvorana Zeleni brijeg bit će domaćin nezaboravnom koncertu talentirane pjevačice Nine Badić. Očekuje nas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom.

Nina Badić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima.

Pridružite nam se 20. travnja 2024. u sportskoj dvorani Zeleni brijeg i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić!

Podijeli događaj: