7 eura (52.74kn)FIZIČKA PROD…"/>
Caffe Bar Štacija:

Caffe Bar Štacija: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija

location-iconCaffe bar Štacija, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Caffe Bar Štacija: "Nit' ora nit' kopa" - Stand-up Show Ante Travizija, 18.03.2023. u Caffe bar Štacija, Split

SplickeScena nastupa sa redovnim nastupima u Štacije! Ovom prilikom stiže Ante Travizi i u subotu 18. ožujka u 20h izvodi svoj one man show "Nit' ora nit' kopa"! Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 7 eura (52.74kn)

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Šank Štacije
➡ Dancing Bear (Dioklecijanova 6 // Radno vrijeme: Pon-pet: 08:30-20:00, Sub: 08:30-15:00)
➡ TisakMedia (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)
Ghetaldus Optika (City Center one Split // Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00)

Više o Anti -> VIDEO

Ante Travizi je 20 i jedanaestogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staž je punio radeći u turizmu što je poprilično neuobičajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života. Od studenog 2021. Antu možete gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa "Direktor svemira", hrvatske inačice britanskog Taskmastera.

VAŽNA INFORMACIJA:
Ne vršimo rezervacije ulaznica već samo pretprodaju. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

INFORMACIJE ➡ [email protected]

foto: Nikola Radovani

SplickaScena

Podijeli događaj: