Business Cafe u Bjelovaru

Business Cafe u Bjelovaru

location-iconVelika vijećnica Grada Bjelovara, Bjelovar

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Business Cafe u Bjelovaru, 18.11.2015. u Velika vijećnica Grada Bjelovara, Bjelovar

Business Cafe po prvi puta i u Bjelovaru

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati u regiji stiže i u Bjelovar i to 18. studenog 2015. u 18 h u Velikoj Vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika 2.

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati uvodnom riječju će se obratiti gradonačelnik Bjelovara gospodin Antun Korušec i objasniti napore Grada u poticanju poduzetništva te istaknuti mogućnosti za ulaganja. Gosti poduzetnici koji će s nama podijeliti svoju poduzetničku priču su gospodin Darko Crha, vlasnik DATA LINK-a i gđa Ivanka Štedul, vlasnica Bjelovarskog novinskog lista Bjelovarac Novi.

Na kraju će se prisutnima obratiti i gospođa Ariana Vela, iz tvrtke EU projekti, koja će kratko predstaviti mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije.

Događanje u Bjelovaru besplatno je za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta
PR(A)VI PUT U BIZNIS, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu putem sustava entrio.

 

Podijeli događaj: