BUG u Močvari

BUG u Močvari

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BUG u Močvari, 24.10.2021. u Klub Močvara, Zagreb

NOISE ROCK GIGČINA!

BUG (Austrija), UNBITE (Njemačka)
Nedjelja 24.10., vrata 20:00, koncert 20:30, upad: 35 kn

Lokacija: Močvarna terasa
Covid putovnice nisu potrebne.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.

▬▬▬
BUG (Austrija)

Tirolski noise rock kvartet BUG njeguje svoje black-post-doom-blues-sludge-avangardno suzvučje preko dva desetljeća. Njihov stoički mentalitet, u kombinaciji sa čvrstom DIY etikom i razornim nastupima ih je još za postojanja benda uvrstio u legende austrijskog undergrounda. Teško ih je kategorizirati, obzirom da nisu skloni držati se okvira i konvencija jednog žanra, uvijek su bili dijelom ne-scene. U nemogućnosti praćenja trendova, zapeli su u nekoj vrsti glazbenog autizma, uz tekstove o nihilizmu, političkoj satiri i svakodnevnom ludilu.

BUG su od 1997. odsvirali bezbroj koncerata i dijelili binu s kremom punk/noise/avangarnog undergrounda, bendovima poput Flipper, Unsane, Oxbox i mnogim drugima, a u te 24 godine su objavili i cca. 9 izdanja na austrijskim labelima poput Rock Is Hell, Interstellar I Noiseappeal.

Ne propuštajte ni za živu glavu!

▬▬▬
UNBITE
 (Njemačka)

Unbite su trio iz Stuttgarta, formiran 2019. Sviraju napetu, disonantnu i ružnu glazbu s elementima post punka, grungea i noise rocka - može ih se usporediti s Unsane, Multicult, USA Nails i srodnim bendovima. U studenom 2019. su izdali EP "Merge", a krajem prošle godine su objavili i sjajan LP, nazvan "Fang".

Preporuke!

Facebook event


Podijeli događaj: