Bug Future Show 2024

Bug Future Show 2024

location-iconMozaik Event Centar, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Bug Future Show 2024, 08.02.2024. u Mozaik Event Centar, Zagreb

Bug Future Show 2024 (BFS2024) je cjelodnevni show koji se sastoji od programa s keynote predavanjima, panel-raspravama, intervjuima, video-reprodukcijama, stručnim predavanjima i interaktivnim točkama koje će se odvijati na tri paralelne pozornice. Pod motom „The Sound of Infinity“ sav sadržaj će biti usmjeren ka tehnologijama koje nam približavaju „zvuk“, odnosno „atmosferu“ daleke budućnosti i vremenske beskonačnosti, uz naglasak na razmišljanje i djelovanje izvan okvira, na istovremeno disruptivan i konstruktivan način.

Teme će biti vezane uz moć tehnologije da širi vidike, znanja, afinitete, mogućnosti i spoznaje, pa planiramo dovesti najprominentnije, najistaknutije i najprovokativnije govornike koje i sami ocjenjujemo „beskonačno vrijednima“ te nam je želja kroz program ponuditi publici znanja, iskustva i poruke o ulozi suvremenih tehnologija u kreiranju njihove svakodnevice, ali i vrijednosnog sustava kojeg uvijek nastojimo promovirati na BFS-u, temeljenog na toleranciji, prijateljstvu i uživanju u zajedničkoj strasti prema inovativnom.

bfs.bug.hr
#bfs2024

Prijavom na BFS 2024 pristajete da vaše osobne podatke koristimo u svrhu informiranja o aktualnoj konferenciji te o budućim događanjima u organizaciji Bug d.o.o. Svoju privolu za informiranje možete povući bilo kada, odjavom prilikom dobivenog e-maila, ili slanjem direktnog e-maila organizatoru.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.