Bug Future Show 2023

Bug Future Show 2023

location-iconMozaik Event Centar, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Bug Future Show 2023, 02.02.2023. u Mozaik Event Centar, Zagreb

Bug Future Show 2023 je cjelodnevno događanje koje se sastoji od programa s keynote predavanjima, panel-raspravama, video-reprodukcijama i interaktivnim točkama, raspoređenima na tri paralelna „stagea“. Pod motom „Perfect Ten“, sav će sadržaj BFS-a 2023 biti usmjeren ka tehnologijama za „perfektnu desetku“, uz naglasak na sve ono što je sveukupno „perfektnih deset“ BFS-ova od samih početaka uvijek isticalo u prvi plan, a to je razmišljanje i djelovanje izvan okvira, na istovremeno disruptivan i konstruktivan način.

Teme će biti vezane uz moć tehnologije da širi vidike, znanja, afinitete, mogućnosti i spoznaje, pa planiramo dovesti najprominentnije, najistaknutije i najprovokativnije govornike koje i sami ocjenjujemo „perfektnom desetkom“, te će ovogodišnji program BFS-a ponuditi publici znanja, iskustva i poruke o ulozi suvremenih tehnologija u kreiranju njihove svakodnevice, ali i vrijednosnog sustava temeljenog na toleranciji, prijateljstvu i uživanju u zajedničkoj strasti prema inovativnom.

bfs.bug.hr
#bfs2023

Prijavom na BFS 2023 pristajete da vaše osobne podatke koristimo u svrhu informiranja o aktualnoj konferenciji te o budućim događanjima u organizaciji Bug d.o.o. Svoju privolu za informiranje možete povući bilo kada, odjavom prilikom dobivenog e-maila, ili slanjem direktnog e-maila organizatoru.

Podijeli događaj: