Buco Pende Koncert Dubrovnik

Buco Pende Koncert Dubrovnik

location-iconPalača Sponza, Dubrovnik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Buco Pende Koncert Dubrovnik, 11.07.2024. u Palača Sponza, Dubrovnik

Buco pende u plači Sponza 11.07.2024.

Osvrt na prošlogodišnji koncert:

U prepunoj palači Sponza, na jednoipolsatnom koncertu nazvanom "Ponoćna serenada" uz Buca Pendu svirao je dubrovački glazbenik Srđan Kadrić, Uz puno emocija, čuli smo evergrine kao što su "Kad pjesma zrikavaca zamre", "Dobro jutro Margareta", "Tražim te, trebam te", "Neusnule noći", "Lula starog kapetana", "Bez tebe", "Kad se jednom rastanemo".

Ljubomir Buco Pende je ponovno pokazao kako je dio kolektivne memorije Grada, a podsjetio je kako kad je čovjeku teško, tad piše kadence od amora. Ispričao je nekoliko anegdota sa nekih od brojnih nastupa, kako su ga novinari "pogurali" u drugi krug jednog natjecnja ali i kako maestru Đelu Jusiću nije mogao odbiti jednu pjesmu... Bilo je lijepo i sjetno, a opet veselo i slične koncerte svakako treba nastaviti..   

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.