Brundanje - Craft, Rock & Street Food

Brundanje - Craft, Rock & Street Food

location-iconPivovara Medvedgrad, Zagreb

Brundanje - Craft, Rock & Street Food

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Brundanje - Craft, Rock & Street Food, 17.06.2023. - 18.06.2023. u Pivovara Medvedgrad, Zagreb

U subotu, 17. lipnja 2023. u dvorištu Pivovare Medvedgrad počinje Brundanje – Craft, Rock & Street Food festival!

Iskusite pivovaru svim čulima – u Huzjanovoj ulici 36, s početkom od 17 h, očekuje vas više od 10 različitih vrsta Medvedgrad piva, dvije pivske premijere, razgledavanje pivovare, četiri rock koncerta i vrhunski street food.

Nakon uspješne proslave 25. rođendana u dvorištu pivovare, koja je kulminirala rock koncertom legendarnog Hladnog piva, Brundanje će u idućim godinama postati tradicionalni festival u Zagrebu na koji ćete rado dolaziti iskusiti druženje i dobru zabavu!

 

Ovi koncerti u Zagrebu obogatit će vaš lipanjski kalendar zabave, zato ih nemojte propustiti! Raspored rock koncerata je:

19:30 h - BluVinil – predgrupu koja će vas zagrijavati na Brundanju oformila su petorica studenata koji su se 2017. godine našli na pravom mjestu u pravo vrijeme, točnije na fakultetu u Zagrebu.

20:45 h - Jonathan – riječki Indie rock band, kojeg su oformila petorica prijatelja 2011. godine.

22:00 h - Letu Štuke – sarajevski bend osnovan 1986. godine, predvođen jednim od utjecajnijih pop rock autora ovih prostora Dinom Šaranom.

23:45 h - Kojoti – zagrebačko – vinkovački rock and roll bend koji djeluje od ranih devedestih. Utemeljio ih je bivši član Majki Davor Viduka kao gitarista i većinski autor u sastavu.

 

Svoj najdraži pivski stil moži ćete odabrati između više od 10 vrsta Medvedgrad piva i dvije pivske premijere, a da bi se moglo popiti, mora se dobro i pojesti. Stoga će vam hranu servirati:

Picnic – zadarska ekipa već se puno puta dokazala kvalitetom i osvojenim nagradama za svoju ponudu hrane;

Munchy – ovo je već dobro poznato ime svima koji posjećuju street food festivale;

The M Brothers – čiji vas mesni specijaliteti neće ostaviti ravnodušne.

 

Na dan festivala bit će organiziran prijevoz autobusima, koji će kretati s trga dr. Franje Tuđmana do Pivovare Medvedgrad i nazad. Od 17 do 20 h autobus će voziti svakih sat vremena, a od 20 do 02 h svakih 40 minuta. Ako u pivovaru stižete u vlastitom aranžmanu, osiguran vam je besplatni parking.

Plaćanje na festivalu bit će isključivo cashless, svim karticama i putem Keks Pay aplikacije. Uz Keks Pay plaćanje posjetitelji dobivaju 15% popusta na svo pivo!

Djeca do 12 godina imaju slobodan ulaz u pratnji roditelja / staratelja. 

Više informacija provjerite na pivovara-medvedgrad.hr/brundanje/ 

 

Rashladite vrući lipanj hladnom pivom - brundajte i rundajte s nama na festivalu piva, rocka i street fooda u Zagrebu!

Podijeli događaj: