BRKOVI - virtualni koncert

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 24 sati nakon uspješne kupovine.

BRKOVI - virtualni koncert

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BRKOVI - virtualni koncert, 06.03.2021.

BRKOVI

VIRTUALNI KONCERT
SUBOTA, 6.3.2021. OD 21 SAT
 
 Zagrebačka punk wellness petorka Brkovi pridružit će se u subotu, 6.3. globalnim trendovima i odsvirati svoj prvi virtualni koncert.
“Jako se radujem, oduvijek smo htjeli napraviti ovako nešto. Kad već normalne ne rade, dodjite u našu digitalnu birtiju, svirat ćemo najveće hitove” – poručio je frontman Brkova Shamso69 najavljujući nastup. Njihovo prvo virtualno koncertno iskustvo bit će, dakle, složeno od najvažnijih pjesama karijere, što znači da će se krenuti od debija “Punkfolkwellness” i obuhvatiti sve do recentnih singlova.
 
Kroz digitalnu birtiju band će protutnjati s gomilom mega hitova koji su samo na You Tube kanalu Brkova preslušani čak 57 milijuna puta! Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2020. od 683.000 slušanja na Spotifyju i 526.000 na Deezeru i činjenica da su Brkovi jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regije koji su uredno rasprodavali velike dvorane po svim državama jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.
Dok se situacija ne normalizira koncert 6.3. u 21 sat bit će idealna prilika da se cijela Hrvatska, regija, dijaspora i ostatak svijeta skupi na jednom mjestu.
 
Ulaznice
Ulaznice za virtualan koncert Brkova u prodaji su od danas do 21.2. po cijeni od 50 kn. Od 22. veljače do 5. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan koncerta 90. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku: www.entrio.hr/event/brkovi-virtualni-koncert-8809.

Podijeli događaj: