BOŽIĆNI SPECIJAL - stand-up comedy show by LAJNAP

BOŽIĆNI SPECIJAL - stand-up comedy show by LAJNAP

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BOŽIĆNI SPECIJAL - stand-up comedy show by LAJNAP, 20.12.2023. u Klub Sax!, Zagreb

UPDATE: PREDSTAVA JE RASPRODANA.

NOVI TERMIN - 18 SATI - ULAZNICE SU OVDJE

ŠTO JE BOŽIĆNI SPECIJAL?
Vrijeme blagdana donosi nam najljepše druženje s najbližima u toplini doma. Sreća, veselje i osjećaj zajedništva prepavi naše srce, ali i izgrize živce. Pogotovo one situacije gdje od rodbine po deseti put na poklon dobivamo čarape koje su tri broja manje od naših nogu ili kada vidimo kako nam prijatelji umataju božićne darove te potroše čitav selotejp.Božićni specijal donosi najjače fore LAJNAP četvorke o avanturi proslave božićnih blagdana i nezaobilazne Nove godine. Pokrit ćemo sve elemente zimskih prazinka, od darivanja preko pitanja "Dišzanovu" do čišćenja snijega. Ako ikada padne.

Ne propustite poslušati fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleks Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc.

BOŽIĆNI SPECIJAL - 20.12. u 20:30 sati u Klubu SAX!

--------------------------------------------
INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 9 EUR
Na dan - 10 EUR

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria
https://www.entrio.hr/outlets

• Stolovi primaju četiri osobe. Ako vas je dvoje, šansa je da ćete sjediti s još dvoje ljudi. Veće skupine (4+ osoba) molimo da sjednu u separee koji primaju do 8 ljudi. Hvala vam na razumijevanju.

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajete privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 20h, show kreće u 20:30h.

• Molimo da poštujete sve mjere zdravstvene zaštite. Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje. DOBRODOŠLI!

-----------------------------------------------------

ŠTO JE LAJNAP?

LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski Koza (trenutno u Londonu), Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec Goc.

Riječ je o našem novom projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

Podijeli događaj: