Boy Harsher

Boy Harsher

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Boy Harsher, 11.05.2022. u Klub Močvara, Zagreb

Dark electronic atrakcija Boy Harsher napokon dolazi u Hrvatsku. Dvojac iz Massachussetsa otisnut će se na europsku turneju, a jedan od prvih koncerata održat će upravo u Zagrebu, i to 11. svibnja u Močvari, u organizaciji Stereotipa, dosadašnjeg serijala vrhunskih partija elektroničke glazbe.

Glazbu im je teško staviti pod zajednički nazivnik, no u njihovom zvuku mogu se razaznati synth-punk, gothic, dark wave i industrial techno prožeti eteričnim vokalima. Boy Harsher smatraju se najplesnijim izvođačima spomenutog zvuka, a tome je posebno doprinio njihov dosad najdinamičniji album Careful. 

U nastupu u Močvari pridružit će im se također elektronički duo HIDE iz Chicaga, poznat po energičnim svirkama i angažiranom pristupu. Poput Boy Harshera, Heather Gabel i Seth Sher su multimedijski umjetnici koji djeluju i na području filma i vizualnih umjetnosti. Njihov intenzivni gothic/industrial zvuk obogaćen snažnim izražajnim vokalima može se najbolje dočarati kao prava ilustracija industrijske apokalipse.

Podijeli događaj: