Bottomless Bubbles Brunch

Bottomless Bubbles Brunch

location-iconPark Orsula, Dubrovnik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bottomless Bubbles Brunch, 14.10.2023. u Park Orsula, Dubrovnik

U sklopu Good Food Festivala održat će se Bottomless Bubbles Brunch. Radi se o popularnom gourmet formatu koji spaja doručak i ručak, te je izvrstan povod za druženje s dragim ljudima. Bottomless Bubbles Brunch održat će se na prostoru amfiteatra Orsula, s najljepšim pogledom na Dubrovnik, uz odličnu glazbu i bar na kojem će se točiti pjenušava vina i klasični brunch kokteli. Prijevoz na događanje i natrag je organiziran te je u sklopu ulaznice.

Bottomless Bubbles Brunch is a part of the Good Food Festival. It is a popular gourmet format that combines breakfast and lunch, and is an excellent occasion for socializing with dear friends. Bottomless Bubbles Brunch will be held at the Orsula amphitheater, with the most beautiful view of Dubrovnik, great music and a bar serving sparkling wines and classic brunch cocktails. Transportation to and from the event is organized and included in the ticket.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.