Bosak & The Second Hand Band @ Klub Sax!, Zagreb

Bosak & The Second Hand Band @ Klub Sax!, Zagreb

location-iconKlub Sax!, Zagreb

Bosak & The Second Hand Band @ Klub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Bosak & The Second Hand Band @ Klub Sax!, Zagreb, 07.10.2023. - 08.10.2023. u Klub Sax!, Zagreb

20.00h - DRUŽENJE S BENDOM (ZA VIP ULAZNICE)
21.00h - ULAZ
21.30h - POČETAK KONCERTA

***DA, KONCERT POČINJE TOČNO U 21.30h***

NAKON KONCERTA - ROCK’N’ROLL TULUM DO FAJRUNTA

 

Naša prva svirka bila je u Saxu.

Legendarni Sax u kojem smo samo mogli sanjati da ćemo nekada svirati dok smo tek pokrenuli The Second hand Band prije 23 godine.

Sax je gorio tu noć. Prvih 20 min su nas svi samo gledali a onda, točno se sjećam, peta pjesma bila je Suspicious minds i tu je sve počelo. Poludili su i to je bila noć koju nikada neću zaboraviti. Ja sam tada još svirao bubanj. Svirao sam svojih 150 %, tresao sam se od straha i treme ali isplatilo se.

Sve ostalo je povijest.

Na toj bini smo svirali 15 godina, smijali se, plakali, doživjeli najluđe i nezaboravne trenutke, najluđe tulume, stekli vječne prijatelje, rasli kao glazbenici i eto narasli donekle. Odrasli još nismo i nadam se da nikada nećemo.

U jednom trenutku prije cca 7 godina otišli smo od “kuće”, otisnuli se na na putovanje i pričali našu priču posvuda i evo sada nakon 7 godina vraćamo se kući na svoju binu i pred svoju publiku, prijatelje, BSHB obitelj, BSHB braću i sestre!  

Zato je ovo za nas pravi “Homecoming Concert“!

IDEMO OPET ZAPALITI SAX!

Peace and Love ✌️
Marko Bosak

 

Više o nama možeš saznati na www.BSHBmusic.com, a možeš nam i reći gdje bi najradije da sljedeće dođemo napraviti koncert!


Time postaješ dio "BSHBrotherhood & Sisterhood" što je naša VIP lista fanova koji uvijek prvi dobiju sve novosti od benda, obavjesti o koncertima, ekskluzivne popuste, povlastice i druge sadržaje rezervirane samo za njih!


Poslušaj BSHB na Spotifyu

Poveži se sa BSHB na društvenim mrežama: YouTube / Facebook / Instagram / TikTok


Entrio Uvjete kupnje karata pogledajte ovdje

Podijeli događaj: