Boris Novković - S one strane ljubavi

Boris Novković - S one strane ljubavi

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Odaberi mjesto

Košarica

 • Trenutno nemaš ulaznica u košarici
 • ×

  Ulaznica: {{ cartItem.price}} EUR ({{ cartItem.convertedPriceToEur}} kn)

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice}} EUR

  x{{ cartItem.quantity }}
 • Klikni na mapu i odaberi ulaznice
 • ×

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  Ulaznica: {{ cartItem.price}} EUR ({{ cartItem.convertedPriceToEur}} kn)

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice}} EUR ({{ cartItem.convertedFeeToEur}} kn)

Ulaznice:
{{baseTotal}} EUR
 
({{baseTotalEur}} kn)
{{total_fee_quantity}}x Naknada :
{{customerFeeTotal}} EUR
 
({{customerFeeTotalEur}} kn)
Osnovica:
{{baseTotal}} EUR
Popust:
-{{discount}} EUR
Ukupno:
{{shoppingBasketTotal}} EUR
 
({{shoppingBasketTotalEur}} kn)
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Boris Novković - S one strane ljubavi, 06.11.2023. u Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Boris Novković s unplugged koncertom pod nazivom „S one strane ljubavi“, nastupa u Lisinskom!

Boris Novković na sceni je preko 35 godina, a 6.11. u 20h nastupit će u Lisinskom nakon punih pet godina!

Na ovu veliku pozornicu vraća se po prvi puta u potpuno novom ruhu, unplugged koncertom, što će vjerujemo oduševiti mnogobrojnu publiku koja je odrasla uz Borisove svima poznate pjesme.

Boris Novković rođen je 25.XII 1967.g. u Sarajevu. Potiče iz glazbene obitelji: otac - Đorđe Novković, jedan od najvećih hrvatskih autora zabavne glazbe i majka Ozana - profesorica glazbe.

Prvi album snimio je 1986.g. - "Kuda idu izgubljene djevojke", koji je prodao u tiraži od 160.000 primjeraka. Drugi album, izdan 1987., u produkciji Nikše Bratoša - "Jači od sudbine", njegov je najprodavaniji album, koji je dosegnuo fantastičnu tiražu od 180.000 primjeraka. U periodu od 1988-1991 objavljuje još 3 albuma od kojih je svaki prešao tiražu od 100.000 primjeraka i tako se uspostavlja kao jedna od najvećih zvijezda u tadašnjoj Jugoslaviji. Svoj prvi Best off objavljuje 1995. sa pridodanom skladbom “Mašta moja” koja zauzima prvo mjesto gotovo svih top lista u Hrvatskoj. Iste godine objavljuje jedan od svojih antologijskih albuma u “Dobru i zlu” koji se tada prodaje u fantastičnoj tiraži za Hrvatske prilike od 40.000 primjeraka. Naslovna skladba “U dobru i zlu” danas je već osigurala status evergreena a sa istoimenog albuma skinuti su hitovi poput “Sve mijenja se” i “Bijeli golub”.

Album “Sve gubi sjaj” je uslijedio 1997. te također ostvaruje fantastičan tiražu od 26.000 primjeraka a singlovi “Sve gubi sjaj” i “Daleko” (duet sa Kemalom Montenom) postaju veliki hitovi. Albumi U dobru i zlu i Sve gubi sjaj su ujedno i kulminacija Borisove suradnje sa producentom Mirom Buljanom.

Novi veliki uzlet Boris doživljava albumom “Ostvaren San” na kojem je surađivao sa mladim producentom Jerkom Marićem koji 2005. ostvaruje zlatnu nakladu a hit pjesma pobjednica Dore “Vukovi umiru sami” poharala je vrhove top lista Hrvatske i svih zemalja regije.

Njegova konstanta i uspon traju do danas i jedan je od rijetkih izvođača koji obuhvaćaju više generacijsku publiku. Svakim novim albumom postavlja više standarde pa je to slučaj i sa najnovijim “Gori Ulica” iz 2021. godine. Boris je dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja koje svjedoče njegovim velikim uspjesima. Vjerujemo da će na oduševljenje mnogih i ovaj unplugged koncert „S one strane ljubavi“ ostati zabilježen kao jedan od značajnijih koncerata u Borisovoj karijeri kojeg nikako nemojte propustiti!

Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na besplatan ulaz, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za preuzimanje vaše ulaznice kontaktirajte nas isključivo putem e-mail adrese [email protected], prilikom čega je potrebno dostaviti odgovarajući dokaz o invaliditetu.

Djeca (neovisno o starosti) plaćaju punu cijenu ulaznice odnosno imaju vlastite sjedeće mjesto.